Ervaringen

Ervaring schrijven

Rosalie

"Ik heb laats mijn eerst keratine behandeling laten doen. Bij haarvisie. Ze gaan eerst me haar wassen met een shampoo dat je haarschubben open staan. Vervolgens gingen ze pluk voor pluk aanbrengen zo dat het goed in het haar zit. toen moest het een kwartiertje laten in treken toen de tijd om was, gingen ze het droog fohnen met de borstels. Als dat hellemaal gedaan is, gingen met een steiltang die speciaaal voor keratine behandeling is stijlen zo dat het verzegeld werd. Als advies van de kapper mog ik minsten de eerst 24 uur niet me haar wassen nat worden enz. Ik ben blij dat ik me behandeling gedaan heb, het is super zacht en pluis vrij yeeeh!!"""

januari 7, 2015

Lisa

"Na veel verhalen gelezen heb, heb ik toch zelf een keratine behandeling ervaren. In Rijswijk Bij Haarvisie, je wordt heel hartelijk verwelkomt wat als fijn is. En de sfeer in de salon was ook fijn, want ik was best gespannen, maar dat was in 1klap weg door de gezellige sfeer ! Ze bespreken het goed door met je, wat ik ook fijn vond. kreeg ook goeie uitleg voor thuis, dat je pas na24 uur mag wassen. Me haar is nu mega glansde geen pluishaar meer en mooi zacht !. Er werd voor de lunch ook nog een broodje gezorgd echt Haarvisie Helemaal toppie, bedankt !!"""

december 18, 2014

Danique

"Ik heb keratine behandeling gehad bij haarvisie in rijswijk. Het is pluisvrij en glanzend. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw Mijn ervaring is goed. Ik werd erg professioneel en vriendelijk geholpen door iedereen in de salon."""

december 13, 2014

Yasmine

Ik wou even zeggen dat ik heel blij ben met mijn extensions. Ze zijn er echt keurig in gezet, en het is mooi geknipt/gesneden. Je ziet de overgang van mijn krullende haar en de extensions niet. Ook kom ik al jaren bij Haarvisie om mijn haar te kleuren, heb al veer verschillende kleuringen gehad, en nog steeds altijd tevrede?super salon dit!!!

december 6, 2014

Jennifer

Ik heb vorige week een keratine behandeling laten doen van het merk Keratherapy, volgens mijn kapster een nieuwe keratine behandeling die geweldige resultaten geeft!

november 6, 2014

1 5 6 7

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 20:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:30
Zondag gesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl