Ervaringen

Ervaring schrijven

Mirko

"Ben al jaren trouw klant bij haarvisie. Ben verhuisd maar naar een ander gaan; echt niet. Kwaliteit is top, altijd gezellig, ze weten precies wat ik wil!"

juli 28, 2015

Joost van Koot

Ik ben al jaren klant bij Haarvisie. De service en kwaliteit zijn top, de wasbeleving is genieten en Jamal knipt altijd een strakke coupe! Een echte aanrader voor de zelfbewuste man, al mijn vrienden stuur ik door naar Haarvisie.

juli 11, 2015

Martin van der Kaaij

Na al die jaren goede servies en kwaliteit blijf ik trouw klant. Ik rij er tegenwoordig zelfs flink wat kilometers voor om. Maar op zoek naar een andere kaper, echt niet!

juni 17, 2015

Joey

Je wordt altijd volledig in de watten gelegd met een bakkie koffie en een traktatie. Je haar wordt altijd heerlijk gewassen en het knippen gebeurt altijd perfect!

juni 16, 2015

Carline

"Twee weken geleden voor de 2e keer extensions laten zetten (omdat mijn vorige kapper mijn haar finaal verknipt had, 15 cm te kort!). Dit maal een slag langer en met 3 kleuren! Het is super mooi geworden, en hele belangrijk: niemand die het ziet dat het extensions zijn! Alle medewerkers van Haarvisie zijn altijd vriendelijk, het is gezellig, en men levert vakwerk! Zowel het zetten van de extensions als het kleuren. Dus mocht je ooit overwegen om extensions te laten zetten, kom vooral langs in Rijswijk en laat je adviseren. Ik kan het iedereen aanraden!"""

juni 14, 2015

Frans Peelen

top kappers, gezellige mensen en goede sfeer!

mei 29, 2015

Marc Huiberts

Ben al heel wat jaartjes klant bij Jamal en zijn team. Laat mijn haar altijd door Jamal knippen maar door wie je ook ontvangen en/of gewassen wordt, iedereen is superaardig, kundig en zeer professioneel. Geen populair modernisme maar professionaliteit en netheid terwijl er altijd een supergezellige sfeer hangt. Het team is heel goed op elkaar ingespeeld en dat is merkbaar. Onder de bezielende aanvoering van Jamal zetten zij een topzaak neer waar je na je eerste kennismaking al voelt: ?ja, dit wordt MIJN kapper??

mei 23, 2015

Elroy

Al jaar en dag mijn vaste kapper en dat zal ook zo blijven na mijn verhuizing. Tevens is de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel op en top. O ja de cappuccino is ook top 🙂

mei 20, 2015

Randy

Kom er al 12 jaar denk ik en ben altijd even hartelijk ontvangen en goed geknipt, ga nooit meer weg hier.

mei 15, 2015

Sabine

Het lijken wel tovenaars daar!! Ik kwam met een boblijn binnen wat gewoon niet leuk stond,foute kleur en kon er zelf niks mee. Heb advies gevraagd of er met mijn korte haar extensions in konden en ja hoor?.. Helemaal verheugd en spannend wat het ging worden. Eerst mijn haarkleur veranderd en dat was al een hele verbetering,toen de verlenging en volume erin met de extensions en het resultaat?..PRACHTIG!!! Wat ben ik weer gelukkig en niemand die het ziet omdat ze het perfect zetten. Daarna nog een onwijze leuke styling avond gehad zodat ze gingen leren hoe je zelf je haar zo mooi gedaan krijgt..GRATS!! Waar vind je dat nog?? Nou daar dus?.de klant is koning en koningin en de sfeer is top!! Ik ben blij met jullie en verslaafd aan mijn mooie haren haha!!!

mei 2, 2015

Denise

"Ik plaats nogmaals mijn ervaring over Haarvisie, dit omdat ik per ongeluk maar 4 van de 5 sterren heb gegeven in mijn eerdere review?; Haarvisie kapsalon verdient absoluut 5 van de 5 sterren en derhyalve bij deze opnieuw mijn review. Kan hier nu nog een extra opmerking aan toevoegen: kreeg na een week een mailtje hoe mijn extensions bevallen, goede opvolging ook nog eens: ongekend goede service! A.s. zaterdag mijn tweede afspraak, even verven en nog extra extensions laten zetten: ben verslaafd geworden aan de mooie extensions!"

april 21, 2015

Silke

"Ik heb vandaag een keratine behandeling laten doen, Resultaat is prachtig glanzend haar, nu nog stijl maar zodra ik het gewassen heb zit mijn eigen slag er weer in. Ook kreeg ik de shampoo & conditioner en een serum mee."

april 20, 2015

Dana

Hoi! Ik wou even laten weten hoe blij ik met mijn haar ben. Dit is de eerste keer dat ik extensions van Greatlengths heb en ik ben er helemaal happy mee!!! Je voelt de bondjes amper zitten ook al heb ik heel erg dun haar. Ik vind de extension wel prijzig maar dat heb ik er wel voorover want in vergelijking met andere extension zit dit toch wel het mooist en natuurlijkst. nogmaals bedankt haarvisie!!

april 18, 2015

Tess

Heb net Keratine behandeling van keratherapy gedaan en ben erg tevrede, vriendelijk personeel en lekkere koffie. Er hing een relaxen sfeer in de kapsalon rustige muziek en een aparte wasruimte. Voelde me echt welkom in de salon dus ga zeker nog een keertje terug.

april 17, 2015

Evelien

Iedereen denkt dat het mijn eigen haar is, het verschil zie je niet behalve als je de bontjes laat zien. Dit is precies wat ik wil dat het er natuurlijk eruit ziet. Als ik binnen kom word ik altijd heel vriendelijk ontvangen en tijdens de behandeling is het altijd gezellig. Jullie zien mij zeker nog vaker! Groetjes!

april 16, 2015

Fleur

Weer glanzend en mooi haar dankzij de keratine behandeling. Top gedaan haarvisie.

april 11, 2015

Charlie

Na een periode met wat haaruitval werd ik steeds ongelukkiger met mijn haar. Hairextensions boden een oplossing. Al enige jaren ben ik dan ook een zeer tevreden klant bij kapsalon haarvisie. Een salon waar het altijd gezellig is en altijd goed word geadviseerd,Daarnaast is de kwaliteit ook top! Voor mij geen andere salon meer!

april 9, 2015

Lana

"Een paar weken geleden de keratine behandeling gehad van hydrospa, is mij erg bevallen! Ik had pluizig haar en als ik mijn haar met de stijltang deed was het na 1 stap naar buiten alweer in de krul gesprongen. Nadat ik de keratine behandeling heb gehad blijft mijn haar langer stijl ook als het buiten vochtig is. Aanrader voor mensen met lastig en pluizig haar!"""

april 7, 2015

Evie

Na heel lang er over nagedacht te hebben, kwam ik terecht op de site van Haarvisie?. Een goede keus. Sinds mijn afspraak voel ik me helemaal herboren. Samen met Jarlin heb ik een mooie set uitgekozen, ze heeft een mooie kleuren combinatie gemaakt zodat het nog natuurlijker lijkt. Dit is de eerste keer dat ik haarextensions heb, ik kan het niet vergelijken met andere merken extensions maar ik ben hier wel super blij mee!! Ik heb goede verzorgings producten meegenomen (serum,shampoo,masker)ze zijn echt super lekker kan niet wachten tot ik mijn haar kan wassen. Bedankt voor alles en tot over drie maanden!!

april 4, 2015

Hendrika

Hey, Mijn vriendin komt al jaren bij haarvisie en kwam altijd met positieve berichten aan. Ik heb altijd mijn vaste kapper gehad waar ik heen ging, totdat ik een keer besloot om extensions te nemen mijn haar is fijn, heb altijd matten in mijn haar gehad maar merkte dat mijn haar er niet beter op werd. Via mijn vriendin ben ik bij haarvisie terecht gekomen, ik was best wel bang omdat ik niet wist of extensions een goeie oplossing voor mij waren. Ik ben gelijk op mijn gemakt gesteld en er werd goed geadviseerd. Het is veel geld maar zeker de moeite waard. Vind het een top zaak!

april 2, 2015

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl