Ervaringen

Ervaring schrijven

Natascia Giusti

Ik ben heel sceptisch en vertrouw mijn haar niet snel toe aan kappers door slechte ervaringen met mijn haar. Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst bij haarvisie geweest en ben super tevreden! Ik ging voor een kleur correctie en ben geholpen door Jarlin. Zij heeft ontzettend veel kennis en ervaring met kleuren. Ik ben heel goed verzorgd de hele middag, met heerlijke muntthee en wat lekkers, tijdens het intrekken van de verf heb ik ook mogen genieten van een hand maskertje en bij vertrek heb ik nog een een heerlijk gezichtmasker voor thuis cadeau gekregen.Top! Ik ga binnenkort weer voor de fase twee van de kleurcorrectie en kan niet wachten op het eindresultaat. Heb nu al vele complimentjes mogen ontvangen!

december 19, 2017

Louise Booltink

Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en voelde me meteen welkom en werd naar mijn plekje begeleid, hier hebben we we nogmaals overlegd wat ik wilde. Na het kleuren is mijn haar een klein stukje geknipt en geföhnd het resultaat is helemaal goed.

december 17, 2017

Julia Sira

Verleden week donderdag voor de 2e keer bij Haarvisie geweest. Wederom een fantastische ervaring. Niet alleen zijn ze experts in hun vak, daarnaast is het een feestje om bij hun te mogen zijn. Op en top verwennerij en dat is toch wat je in een bezoek bij de kapper hoopt te krijgen. Aan niets kom je te kort, een hapje een drankje, verzorging op ieder vlak. We kregen ook allemaal een heerlijk handmasker, en de sfeer is fantastisch. Ik kwam om mijn kleur bij te werken (dat overigens door hun zóó mooi is) en voor een verlenging met great lenghts 40 cm en 75 stuks. Mijn haar zit prachtig en ik krijg complimenten volop. Ja, ik kan oprecht zeggen dat Haarvisie het beste is dat mijn haar is overkomen. Dankjewel lieve en geweldige kappers bij Haarvisie!!!!

december 14, 2017

Jeanette

Vandaag dinsdag (11/12) bij jullie geweest. Gina, super bedankt voor mijn mooie red head!!! En voor het knippen en fohnen, thanks Noel, lieve baardman. Ben echt weer blij met mijn haar. Tot de volgende kleur/knip beurt xxx

december 11, 2017

Sabina

Ik kwam bij haarvisie met een wens om naar grijsblond te gaan. Bij andere kappers geweest met dezelfde wens en daar was de eerste stap gemaakt maar zonder daar blij van te worden. Bij de toppers van haarvisie heb ik nu voor 99% gekregen wat ik wilde. Die ene 1% zal met geduld ook goed komen. Het is nogal een proces van bijna zwart geverfd haar naar grijsblond. Bij Haarvisie weten ze echt wat ze doen. Heb er een hele dag gezeten maar ben compleet in de watten gelegd en er ontbreekt het je aan niets! Kanjers zijn het en ik kom snel weer terug!

december 10, 2017

Sabina Poppetje

Kwam met een bijzondere wens en wilde van donker naar licht met veel grijze tonen erin. Wauw wat een resultaat. Het gewenste resultaat zal in stappen gaan maar bij haarvisie staat de kwaliteit behouden voorop en dus moet je geduld hebben als je gekkigheid wilt. Super dag gehad en zeker ook echt in de watten gelegd. Mij zien jullie zeker terug!

december 9, 2017

Kimberley

Het team van haarvisie doet altijd zijn best om een kappersbezoek een hele ervaring te maken. Asuman is mijn vaste stylist. Van de verschillende haarkleuren die we uit proberen, tot de verschillende haarstijlen. Zij stelt mij nooit teleur! Stuk voor stuk toppertjes bij haarvisie!

november 14, 2017

Marja Nederpelt

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken.

oktober 13, 2017

Chantal Fontein

Ik heb lang lichtblond haar en wilde al heel lang wat donkerder door wat highlights en lowlights te nemen. Ik ben toen langs Haarvisie gegaan en mijn haar laten verven en knippen door Esmeralda. Ik heb lowlights en highlights laten verven met Olaplex waardoor mijn haar echt mooi is gebleven. Daarna heb ik een toner in mijn haar laten zetten waardoor het wat grijziger zou worden. Hierna heeft Esmeralda nog mijn haar geknipt, aan de voorkant laagjes en achter precies de hoeveelheid eraf die ik wilde. Ik heb totaal 6 uur gezeten maar het was echt het wachten waard! En tussendoor kreeg ik hapjes en drankjes. Esmeralda heeft mijn haar echt super goed en netjes geverfd, heel precies gedaan! En vervolgens heel mooi geknipt! Ik ben er super blij mee en kom volgende keer zeker terug! Heel erg bedankt!

september 27, 2017

Kimberley

Ik kom hier altijd met veel plezier, maar het belangrijkste is dat ik hier altijd op mijn mooist weg ga. Het team van haarvisie doet altijd zijn best om een kappersbezoek een hele ervaring te maken. Asuman is mijn vaste stylist, en weet altijd een lach op mijn gezicht te toveren! Van de verschillende haarkleuren die we uit proberen, tot de verschillende haarstijlen. Zij stelt mij nooit teleur! Stuk voor stuk toppertjes bij haarvisie!

Kimberley juli 18, 2017

Pam

Vaste klant bij Asuman. Geweldig blij met de kleur die zij speciaal voor mij heeft samengesteld en mijn haarkwaliteit is enorm verbeterd sinds ik bij Haarvisie kom - combinatie van producten en advies. Het team laat je met persoonlijke aandacht ontzettend welkom voelen, je wordt supergoed verzorgd (drankjes/hapjes) en het is er lekker sfeervol. #topsalon #goodvibez

april 16, 2017

Monique Goedhart

Gister bij gina geweest. Mijn haar weer mooi gekleurd. Highlights erin,is weer supermooi. Al veel jaren kom ik bij haarvisie en ga nooit meer weg. Top team!!! Bedankt weer.

maart 17, 2017

Valerie van Houdt

Ik heb al veel verschillende kappers bezocht, maar deze schiet er toch echt uit. Wat een top zaak! Ben super blij met me haar en nieuwe haarkleur! Top service, top kwaliteit en vooral ook goede proffesionele en gezellige kappers/kapsters. Echt een aanrader! 🙂

maart 4, 2017

Olivia

Voor het eerst in m'n leven durf ik mijn haar los te dragen. Zo blij met de kapsel en nog meer met de kleur. Maria heeft zich de tijd genomen om me te leren kennen en dan PRECIES dat te verwerkelijken wat ik wilde. Zonder dat ik van tevoren wist wat ik eigentlijk wil 🙂 top service, top vakmanschap, top resultaat. Maria, ve?mi pekne ?akujem.

februari 10, 2017

Suzan Bos

Na heel veel kapsalons in Den Haag bezocht te hebben, is mijn zoektocht eindelijk beeindigd. Wat een superteam werkt hier, zeer deskundig, geduldig, aardig en een prachtige salon. Ik heb mijn kapper(s) gevonden!

februari 4, 2017

Laila

Vandaag weer tevreden de deur uit gegaan bij haarvisie. Geknipt door Asuman en wat een top service. Bedankt.

februari 2, 2017

Monique Bongaerts

Mijn eerste behandeling bij Noel is mij zeer goed bevallen. Vooraf werd er met getoonde interesse en ruim de tijd mijn wensen doorgenomen. Eindelijk een kapper die naar mijn zin het gewenste model heeft geknipt! Noel, je hebt een nieuwe tevreden klant erbij, bedankt!

januari 18, 2017

Sibel

Super vriendelijke medewerkers, ik word altijd met alle liefde behandeld! En ook nog eens professionele kappers/kapsters. Altijd wanneer ik een bezoekje neem, ga ik met een glimlach terug naar huis.

januari 12, 2017

Marja Nederpelt

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken naar haar vakmanschap, en wat werd er een hoop tijd in gestoken, het resultaat is een prachtige warme blonde kleur, ik ben er ontzettend blij mee, voor mij geen andere kapper meer, thanks Asuman.

december 20, 2016

Romola

Gisteren ben ik geholpen door Pamela en Noel. Kleur is supermooi geworden, erg bij mee en fijn geholpen door Pamela. Daarna geknipt door Noel en ik kreeg wat handige tips om zelf ook thuis te proberen met de krultang. Vond het attent dat ze allebei ook rekening hielden met mijn naderende trouwdag! Gewoon heel fijn geholpen en liep weer blij en met een fris koppie de deur uit.

december 16, 2016

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl