Ervaringen

Ervaring schrijven

René Hamstra

Wie binnenstapt bij Haarvisie stapt binnen in een ontspannende haarexperience in plaats van een 'platte kapper'. Of het nu gaat om de rijkelijk gevulde koffietafel met digestieven, de zorgvuldig uitgekozen prosecco of de gevarieerde snoeppot voor de jeudige bezoeker, het leidt geenzins af van de professionaliteit en hartelijkheid waarmee de medewerkers van Haarvisie hun uiterste best doen om van ieder klant een ambassadeur te maken!! En dat lukt. Zo werd ik gevraagd om eerlijke feedback te geven over een drietal items uit de eigen ontwikkelde en binnekort te lanceren lijn Haarvisie haarverzorgingsproducten: haarwax, molding crême en shampoo. Over het laatste product kan ik kort zijn: onmiddelijk en met de snelheid van het licht lanceren. De shampoo heeft een heerlijk mintgeur die vanaf moment één subtiel aanwezig is en de hoofdhuid een verfrissende opkikker geeft. De molding crême ruikt, in tegenstelling tot mijn eerder productfavoriet D:Struct van D:fi, veel aangenamer. Een winnaar dus en dusdanig dat ik moeiteloos wil overstappen op dit nieuw product. De wax is geschikt voor de wat dikkere haarsoorten en heeft eveneens de eigenschap dat het een aangename geur verspreidt in tegenstelling tot de meeste haarwaxen die naar kaarsvet ruiken onttrokken aan een kandelaar van een tochtig kasteel uit de Middeleeuwen . Drie producten en drie keer raak voor Jamal en zijn team!! Ik blijf graag langskomen en hoop dat er ooit een concept ontstaat waar er naast een 'damesboudoir' ook een 'mancave' mag komen. Compleet met koelkast dan graag :-))

september 19, 2019

Rita van Brakel

Perfekte snit ,bruching,topwerk.dank u wel Joell.
Speciaal gekomen uit Belgie ,voor herhaling vatbaar !

september 9, 2019

Chelly Janssen

Het ondergaan van een keratine behandeling is niet alleen maar heel fijn voor je haar, het is ook nog pure verwennerij. Glaasje bubbels als je dat wil, hand maskertje, koekjes, fruit.
Ik heb fijn, droog, krullend haar. Met de keratine erin is het een stuk minder droog, zachter en glanzender. Het doffe is eraf.
Inmiddels is de keratine uit mijn haren, dan merk je ook weer echt het verschil

augustus 19, 2019

Debby Hoogendoorn

Super blij met mijn nieuwe kapsel!
Jarlin snapte wat ik met mijn haar wilde en het zit weer helemaal top!
Dank je wel!!

juli 20, 2019

Eda Colak

Emerly een top mens met een top service !
ben nog nooit zo blij geweest met me haar zoals nu ( no bad hair day anymore )
Super bedankt je zou me gauw weer terug zien xxx groetjes xxx

juni 29, 2019

Sebastian Kowalski

Super service volledige professionaliteit

juni 12, 2019

Megan Koman

Fijne kapper! Goed personeel, nemen de tijd voor je, weten wat je wil en maken het eindresultaat nog verrassender!!! Kom hier al jaren!

juni 6, 2019

Linda Verbeek

Ben weer superblij met mijn haar! Altijd goed geholpen en allemaal zo vriendelijk! Ik kom er heerlijk ontspannen en vrolijk vandaan!

juni 5, 2019

Elly Domene

Dolgelukkig met mijn nieuwe haarkleur!! Dank je wel lieve Jarlin! Veeleisend als ik ben kwam ik vandaag bij jullie de zaak in met hoge verwachtingen...en het resultaat is zelfs nog véél mooier geworden! Jarlin, wat jij met haarkleur kan, is bijna magie 😉
Bedankt ook voor de gezelligheid.
Tot de volgende keer!

februari 28, 2019

Carla Reijerse

Ik ga al jaren met veel plezier naar haarvisie, altijd bij Noël of Maria. Maandag model (korte kapsels) gezeten voor Jarlin, superblij mee. Mijn krullen vallen weer geweldig, dank je wel Jarlin, top gedaan!

februari 21, 2019

Carola Timmers

Ik ben super tevreden, Asuman heeft mijn haar gekleurd en geknipt. Erg tevreden met advies en resultaat.
Ze had mijn haar mooi gekruld met steiltang en dit heeft 3 dagen perfect gezeten!( normaal glijdt alles uit mijn haar)

Zo blij ermee, top service en fijne gemoedelijke sfeer

januari 15, 2019

Goedhart Monique

Bedankt Gwen en jarlin
Kleur mooi en extensions vallen mooi
Happy met kerst !
Jullie hebben mij dit jaar weer blij gemaakt .

december 12, 2018

Charmaine Alderhout

Heel fijne ervaring voor de eerste keer, Jarlin heeft mij geadviseerd en echt gekeken naar wat mij het mooiste zou staan. Techniek is echt on point, mijn haar is weer helemaal happy en ik ben er heel blij mee. Echt een aanrader!

november 4, 2018

Sylvia de Haas

Service en deskundigheid staat in een hoog vaandel!
Heel lang gezocht naar een deskundige en ervaren kapsalon op het gebied van kleuren en haar extensions. Bij het maken van de afspraak werden meteen de juiste vragen gesteld. De afspraak werd ingepland bij Maria en zij heeft mij een eerlijk en deskundig advies gegeven. Je merkt direct dat zij op de hoogte is van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren en haarverlenging. Tijdens de behandeling zorgt het gehele team voor een top service. Verse sapjes, fruit, een broodje wat je maar wenst. Nu 2 keer haarextensions laten plaatsen en geen uitval gehad. Zij adviseren over het gebruik van de bijbehorende producten en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Als je aan het overwegen bent om haarextentions te nemen dan geef ik zeker een aanbeveling om een afspraak te maken bij Haarvisie en vraag naar Maria. Hier zul je geen spijt van krijgen! Met vriendelijke groet, Sylvia de Haas

september 28, 2018

Mirthe van Tilborg

Gewoon helemaal top! Voorheen bij andere salons geweest en nog nooit ergens zo tevreden geweest. Ik durfde nooit ergens extensions te nemen omdat ik bang was dat je ze zou zien zitten of dat het je haar zou beschadigen totdat ik hier kwam en zag welke techniek ze gebruiken om de extensions te plaatsen en de kleuren perfect Passen bij je haarkleur. Regelmatig zit ik hier bijna een hele dag om mijn haar te laten kleuren en de extensions opnieuw erin te laten zetten. Als je goede service wilt en de beste behandelingen voor je haar moet je hier zeker heen!!!!

september 27, 2018

Nathalie T

Ik kom al een aantal jaren bij Haarvisie om hair extensions te laten zetten, mijn haar te kleuren en te laten knippen. Dit is de eerste kapper waar ik echt aan 'verknocht' ben. Extensions laten zetten is een behoorlijke investering, maar als je het laat doen moet je het goed laten doen. En dat doet Haarvisie. Wat Haarvisie onderscheidt van andere kappers; ze luisteren goed naar je wensen, zijn zeer gastvrij en op de hoogte van de laatste trends. Geen mainstream kapsalon dus. Ik kan Haarvisie van harte aanbevelen voor het zetten van hair extensions en het kleuren en knippen van je haar.

september 26, 2018

Bianca Burger

Vandaag weer bij de beste kapper van Nederland geweest! Jarlin heeft mijn haar supergaaf gekleurd en Noël heeft mijn haar weer prachtig geknipt! Ben zo blij als een klein kind en ultiem gelukkig met het prachtige resultaat! Echte vakmensen die met liefde hun beroep uitoefenen en de klant in de watten leggen! Superblij en gelukkig ! Hartstikke bedankt en tot snel weer! Groetjes en een dikke kus

september 25, 2018

Elza Bruijstens

Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan. Me haar is zo zacht van geworden en geen pluis meer !!!! Het straalt gewoon weer. Je moet wel de tijd voor nemen je zit der wel ff voor, maar dat is het zeker waard !!! Ik was best zenuwachtig om te laten doen. Maar super blij mee ken niet meer zonder. Bedankt Haarvisie!!

september 8, 2018

Fleur van der Valk

Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Het is pluisvrij en glanzend. Voordat de behandeling begon werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten. Daarna ging ze beginnen met de behandeling, ze vertelde wat ze deed en waarom en in de tussentijd kreeg ik drinken en lekkere koekjes. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw.

 

september 8, 2018

Wadjiha Rezaie

Ik heb een keratine behandeling gehad. Het heeft mijn haar totaal niet geholpen. De pluis van mijn haar is juist erger geworden. Echt zonde van mijn tijd en geld.

Beste Wadjiha Rezaie

Wij hebben u aangeboden om naar uw haar te kijken en het voor u op te lossen.
Helaas wilt u ons hiervoor de kans niet geven.

Team Haarvisie

september 6, 2018

1 2 3 7

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl