Ervaringen

Ervaring schrijven

Anoniem

03/08/2017 5 sterren

I visit my family in The Hague once a year and I always look forward to get a haircut at Haarvisie. Jamal is by far the most skilled professional that styles my hair. I live in the states and I've been to many places in Washington DC and Richmond area, but have yet to find his equivalent. Besides a never disappointing result the whole shop and experience are one of a kind and a nice little escape from the daily grind. Make an appointment well in advance, it's worth it!

Linda

25/07/2017 5 sterren

Jamal heeft mij geleerd dat als je minder tevreden bent met het resultaat, je altijd moet bellen. Het feit dat hij het bij mij heeft opgemerkt en mij nadien belde, zonder dat hij mijn haar heeft behandeld, vind ik zo bijzonder attent!! Ik twijfelde vervolgens over het resultaat na twee!! servicebehandelingen, maar .. kijk .. daar zijn het experts voor: zij wisten zoveel beter dan ik hoe mijn kleur ongeveer zou uitpakken na wat wasbeurten. Ik zie mezelf niet als een gemakkelijke klant, omdat ik niet altijd goed kan vertalen wat ik in mijn hoofd heb. Vandaag heeft Gina echter (met engelengeduld en goed advies) mij weten te overtuigen en de kleur verder gefinetuned. Noël heeft de puntjes op de i gezet met knippen, föhnen en bruikbare adviezen voor thuis. Zo'n mooi resultaat weer en zo ontzettend blij mee!! Ik heb er niet over na hoeven denken: vijf sterren voor dit geweldige team! Super bedankt weer en tot gauw! X

Linda

25/07/2017 5 sterren

Jamal heeft mij geleerd dat als je minder tevreden bent met het resultaat, je altijd moet bellen. Het feit dat hij het bij mij heeft opgemerkt en mij nadien belde, zonder dat hij mijn haar heeft behandeld, vind ik zo bijzonder attent!! Ik twijfelde vervolgens over het resultaat na twee!! servicebehandelingen, maar .. kijk .. daar zijn het experts voor: zij wisten zoveel beter dan ik hoe mijn kleur ongeveer zou uitpakken na wat wasbeurten. Ik zie mezelf niet als een gemakkelijke klant, omdat ik niet altijd goed kan vertalen wat ik in mijn hoofd heb. Vandaag heeft Gina echter (met engelengeduld en goed advies) mij weten te overtuigen en de kleur verder gefinetuned. Noël heeft de puntjes op de i gezet met knippen, föhnen en bruikbare adviezen voor thuis. Zo'n mooi resultaat weer en zo ontzettend blij mee!! Ik heb er niet over na hoeven denken: vijf sterren voor dit geweldige team! Super bedankt weer en tot gauw! X

Cynthia van de Vorstenbosch

15/07/2017 5 sterren

Al jaren ga ik daar dezelfde kapper, maar laatste keren steeds niet helemaal tevreden, en nadat bij mij laatste bezoek mijn haar helemaal verkeerd geverfd werd, was ik er klaar mee. Na een korte zoektocht via Google kwam ik op de site van haarvisie terecht, de site sprak me heel erg aan. Maar omdat ik heel nerveus was om mijn haar ergens anders te laten verven, ook omdat ik vrij moeilijk haar heb, durfde ik niet gelijk en afspraak te maken, ik ben langs gegaan voor een kleuradvies. Ik werd heel erg vriendelijk ontvangen, en na het fijne gesprek en goede adviezen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Wat een ervaring, geweldig. Ik moest best lang zitten ivm het verven, en er werd zo goed voor me gezorgd drankje hapje het kon allemaal. Na sluitingstijd was mijn haar nog niet klaar (moeilijk haar) maar mijn haar werd netjes afgemaakt en nog steeds even vriendelijk. Het resultaat was dan ook precies wat ik wilde. Zo blij met mijn nieuwe haar en mijn nieuwe kapsalon. Bedankt Jarlin en team haarvisie

Renate

15/07/2017 5 sterren

Wat een beleving! Ik ben vanaf het moment dat ik binnen kwam, totdat ik weer naar huis ging echt helemaal in de watten gelegd!!!! En wat is mijn haar mooi geworden!!! Asiman bedankt voor alles, en tot snel. Groetjes Renate I love my hair!!!!!!!!

Carla

25/06/2017 5 sterren

Ik ben super goed geholpen door Maria, goed advies en uitvoering!
Goede service en ze was zeer vriendelijk en gezellig.
Eén minpunt…. ze zijn best wel prijzig!
€150.- voor (droog) bijknippen, verven (met folie’s) en drogen onder de kap.
Maar ik ben wel tevreden met het resultaat, bedankt Maria.

Sarah

17/06/2017 5 sterren

Top!

Vera Vorkink-Schilling

12/06/2017 5 sterren

Van halflang krullend kapsel naar een kort en verzorgd kort koppie, geknipt door Noël. Ik krijg veel complimenten en voel me gelukkig als ik in de spiegel kijk. Ik ben ook van donker naar grijs geverfd op eigen verzoek. Er werd me verteld dat dat moeilijk is maar ik wilde t toch graag proberen. Na een week liep de kleur terug, waar ik eerlijk voor was gewaarschuwd maar toch kon ik terugkomen en werd ik kosteloos geholpen naar een mooie kleur. Wat een service!! Ik hoop nog lang klant te kunnen blijven.

Vera Vorkink-Schilling

12/06/2017 5 sterren

Van halflang krullend kapsel naar een kort en verzorgd kort koppie, geknipt door Noël. Ik krijg veel complimenten en voel me gelukkig als ik in de spiegel kijk. Ik ben ook van donker naar grijs geverfd op eigen verzoek. Er werd me verteld dat dat moeilijk is maar ik wilde t toch graag proberen. Na een week liep de kleur terug, waar ik eerlijk voor was gewaarschuwd maar toch kon ik terugkomen en werd ik kosteloos geholpen naar een mooie kleur. Wat een service!! Ik hoop nog lang klant te kunnen blijven.

Pam

16/04/2017 5 sterren

Vaste klant bij Asuman. Geweldig blij met de kleur die zij speciaal voor mij heeft samengesteld en mijn haarkwaliteit is enorm verbeterd sinds ik bij Haarvisie kom - combinatie van producten en advies. Het team laat je met persoonlijke aandacht ontzettend welkom voelen, je wordt supergoed verzorgd (drankjes/hapjes) en het is er lekker sfeervol. #topsalon #goodvibez

Pam

16/04/2017 5 sterren

Vaste klant bij Asuman. Geweldig blij met de kleur die zij speciaal voor mij heeft samengesteld en mijn haarkwaliteit is enorm verbeterd sinds ik bij Haarvisie kom - combinatie van producten en advies. Het team laat je met persoonlijke aandacht ontzettend welkom voelen, je wordt supergoed verzorgd (drankjes/hapjes) en het is er lekker sfeervol. #topsalon #goodvibez

Daniëlle

29/03/2017 5 sterren

Paar weekjes geleden heb ik een afspraak gemaakt bij haarvisie om eens te vragen wat zij met mijn haar zouden doen. Ik ben geholpen door Jarlin. Na het gesprek een afspraak gemaakt om alles te doen. Vorige week donderdag was het zo ver. En het resultaat..... super blij. Ze heeft er een super mooie bayalage ingedaan. Ben er heel blij mee. En de gastvrijheid krijgt van mij ook een dikke 10. Zelfs een lekker patatje gekregen tijdens de behandeling ;-) Tot de volgende keer!!

Monique Goedhart

17/03/2017 5 sterren

Gister bij gina geweest. Mijn haar weer mooi gekleurd. Highlights erin,is weer supermooi. Al veel jaren kom ik bij haarvisie en ga nooit meer weg. Top team!!! Bedankt weer.

Monique goedhart

17/03/2017 5 sterren

Gister bij gina geweest. Mijn haar weer mooi gekleurd. Highlights erin,is weer supermooi. Al veel jaren kom ik bij haarvisie en ga nooit meer weg. Top team!!! Bedankt weer.

Valerie van Houdt

04/03/2017 5 sterren

Ik heb al veel verschillende kappers bezocht, maar deze schiet er toch echt uit. Wat een top zaak! Ben super blij met me haar en nieuwe haarkleur! Top service, top kwaliteit en vooral ook goede proffesionele en gezellige kappers/kapsters. Echt een aanrader! :)

Valerie van Houdt

04/03/2017 5 sterren

Ik heb al veel verschillende kappers bezocht, maar deze schiet er toch echt uit. Wat een top zaak! Ben super blij met me haar en nieuwe haarkleur! Top service, top kwaliteit en vooral ook goede proffesionele en gezellige kappers/kapsters. Echt een aanrader! :)

Olivia

10/02/2017 5 sterren

Voor het eerst in m'n leven durf ik mijn haar los te dragen. Zo blij met de kapsel en nog meer met de kleur. Maria heeft zich de tijd genomen om me te leren kennen en dan PRECIES dat te verwerkelijken wat ik wilde. Zonder dat ik van tevoren wist wat ik eigentlijk wil :-) top service, top vakmanschap, top resultaat. Maria, veľmi pekne ďakujem.

Olivia

10/02/2017 5 sterren

Voor het eerst in m'n leven durf ik mijn haar los te dragen. Zo blij met de kapsel en nog meer met de kleur. Maria heeft zich de tijd genomen om me te leren kennen en dan PRECIES dat te verwerkelijken wat ik wilde. Zonder dat ik van tevoren wist wat ik eigentlijk wil :-) top service, top vakmanschap, top resultaat. Maria, veľmi pekne ďakujem.

Suzan Bos

04/02/2017 5 sterren

Na heel veel kapsalons in Den Haag bezocht te hebben, is mijn zoektocht eindelijk beeindigd. Wat een superteam werkt hier, zeer deskundig, geduldig, aardig en een prachtige salon. Ik heb mijn kapper(s) gevonden!

Laila

02/02/2017 5 sterren

Vandaag weer tevreden de deur uit gegaan bij haarvisie. Geknipt door Asuman en wat een top service. Bedankt.

Elly

21/01/2017 5 sterren

WOW!! Wat een geweldige ervaring!! Ik ben zeker niet de makkelijkste klant, ben eigenlijk erg veeleisend als het om mijn haren gaat. Ik kan iedereen verzekeren: deze salon is echt de allerhoogste score waard! Klantbeleving staat centraal vanaf het allereerste contact! Na het maken van een afspraak en het opsturen van foto’s van mijn haar en van de gewenste kleur, werd ik gebeld door Jalin. We hebben toen uitgebreid gesproken over wat ik allemaal met mijn haar had gedaan (mijn haar was echt beschadigd), over de gewenste kleur en over de conditie van mijn haar. Zo kon Jalin inschatten hoeveel tijd er nodig was voor de afspraak. Want de klant staat centraal en alles draait erom jou tevreden (en mooi!) de deur uit te laten lopen. Vandaag was het dan zover. Met hoge verwachtingen stapte ik de zaak binnen. Ik had online doorgegeven dat ik door Maria geholpen wilde worden. Ik had zoveel goede reviews gelezen… en ze zijn allemaal waar!! Maria is geweldig! Ze gaat niet zomaar gelijk aan de slag, maar bespreekt eerst alle opties met je en adviseert je geweldig goed. Ik had nooit durven dromen dat mijn beschadigde haar zó mooi zou worden. Het ziet er gezonder uit en voelt zachter dan ervoor terwijl het geblondeerd is!! (Haarvisie gebruikt Olaplex). En de kleur… zo mooi!! Nog mooier dan ik had gehoopt. Wat een professional is Maria! Maar ook Jalin en alle anderen die ik aan het werk heb gezien.
Ik heb 5 sterren gegeven omdat er geen hogere score te geven was. Blij blij blij!

Elly

21/01/2017 5 sterren

WOW!! Wat een geweldige ervaring!! Ik ben zeker niet de makkelijkste klant, ben eigenlijk erg veeleisend als het om mijn haren gaat. Ik kan iedereen verzekeren: deze salon is echt de allerhoogste score waard! Klantbeleving staat centraal vanaf het allereerste contact! Na het maken van een afspraak en het opsturen van foto’s van mijn haar en van de gewenste kleur, werd ik gebeld door Jalin. We hebben toen uitgebreid gesproken over wat ik allemaal met mijn haar had gedaan (mijn haar was echt beschadigd), over de gewenste kleur en over de conditie van mijn haar. Zo kon Jalin inschatten hoeveel tijd er nodig was voor de afspraak. Want de klant staat centraal en alles draait erom jou tevreden (en mooi!) de deur uit te laten lopen. Vandaag was het dan zover. Met hoge verwachtingen stapte ik de zaak binnen. Ik had online doorgegeven dat ik door Maria geholpen wilde worden. Ik had zoveel goede reviews gelezen… en ze zijn allemaal waar!! Maria is geweldig! Ze gaat niet zomaar gelijk aan de slag, maar bespreekt eerst alle opties met je en adviseert je geweldig goed. Ik had nooit durven dromen dat mijn beschadigde haar zó mooi zou worden. Het ziet er gezonder uit en voelt zachter dan ervoor terwijl het geblondeerd is!! (Haarvisie gebruikt Olaplex). En de kleur… zo mooi!! Nog mooier dan ik had gehoopt. Wat een professional is Maria! Maar ook Jalin en alle anderen die ik aan het werk heb gezien.
Ik heb 5 sterren gegeven omdat er geen hogere score te geven was. Blij blij blij!

Monique Bongaerts

18/01/2017 5 sterren

Mijn eerste behandeling bij Noel is mij zeer goed bevallen. Vooraf werd er met getoonde interesse en ruim de tijd mijn wensen doorgenomen.

Eindelijk een kapper die naar mijn zin het gewenste model heeft geknipt! Noel, je hebt een nieuwe tevreden klant erbij, bedankt!

Siméon Sandra

12/01/2017 5 sterren

-

Sibel

12/01/2017 5 sterren

Super vriendelijke medewerkers, ik word altijd met alle liefde behandeld! En ook nog eens professionele kappers/kapsters. Altijd wanneer ik een bezoekje neem, ga ik met een glimlach terug naar huis.

Louise

17/12/2016 5 sterren

Vandaag ben ik voor het eerst naar Haarvisie geweest. Voor ik een afspraak heb gemaakt heb ik me eerst verdiept hoe zij aangeschreven stonden en recensies gelezen. Dit omdat ik steeds geen goeie ervaringen heb met kapsalons en al heel veel gezien heb. Nadat ik dat had gedaan heb ik op de website een afspraak gemaakt dezelfde avond kreeg ik bericht van Jamal of ik een paar foto's wilde sturen wat mijn eens was en hoe het er nu uit ziet. En de volgende dag werd mijn afspraak bevestigd dat ik vandaag terecht kon en gebeld zou worden door de kapster (Simone )die mij heeft geholpen en doorgenomen wat ik wilde ivm de tijd in plannen voor deze afspraak. Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en voelde me meteen welkom en werd naar mijn plekje begeleid, hier hebben we we nogmaals overlegd wat ik wilde waarna de kleuring met olaplex begon eerst de uitgroei en daarna met folie de bovenkant. Na het kleuren is mijn haar een klein stukje geknipt en geföhnd het resultaat is helemaal goed de kleur niet teveel geknipt en goed geadviseerd door Simone . Bij de kassa bij Jamal afgerekend en nog wat monstertjes meegekregen . Ik wil jullie bedanken voor het resultaat en kom zeker weer terug

Louise

17/12/2016 5 sterren

Vandaag ben ik voor het eerst naar Haarvisie geweest. Voor ik een afspraak heb gemaakt heb ik me eerst verdiept hoe zij aangeschreven stonden en recensies gelezen. Dit omdat ik steeds geen goeie ervaringen heb met kapsalons en al heel veel gezien heb. Nadat ik dat had gedaan heb ik op de website een afspraak gemaakt dezelfde avond kreeg ik bericht van Jamal of ik een paar foto's wilde sturen wat mijn eens was en hoe het er nu uit ziet. En de volgende dag werd mijn afspraak bevestigd dat ik vandaag terecht kon en gebeld zou worden door de kapster (Simone )die mij heeft geholpen en doorgenomen wat ik wilde ivm de tijd in plannen voor deze afspraak. Bij aankomst werd ik netjes ontvangen en voelde me meteen welkom en werd naar mijn plekje begeleid, hier hebben we we nogmaals overlegd wat ik wilde waarna de kleuring met olaplex begon eerst de uitgroei en daarna met folie de bovenkant. Na het kleuren is mijn haar een klein stukje geknipt en geföhnd het resultaat is helemaal goed de kleur niet teveel geknipt en goed geadviseerd door Simone . Bij de kassa bij Jamal afgerekend en nog wat monstertjes meegekregen . Ik wil jullie bedanken voor het resultaat en kom zeker weer terug

Romola

16/12/2016 5 sterren

Gisteren ben ik geholpen door Pamela en Noel. Kleur is supermooi geworden, erg bij mee en fijn geholpen door Pamela. Daarna geknipt door Noel en ik kreeg wat handige tips om zelf ook thuis te proberen met de krultang. Vond het attent dat ze allebei ook rekening hielden met mijn naderende trouwdag! Gewoon heel fijn geholpen en liep weer blij en met een fris koppie de deur uit.

Romola

16/12/2016 5 sterren

Gisteren ben ik geholpen door Pamela en Noel. Kleur is supermooi geworden, erg bij mee en fijn geholpen door Pamela. Daarna geknipt door Noel en ik kreeg wat handige tips om zelf ook thuis te proberen met de krultang. Vond het attent dat ze allebei ook rekening hielden met mijn naderende trouwdag! Gewoon heel fijn geholpen en liep weer blij en met een fris koppie de deur uit.

Annemieke

14/12/2016 5 sterren

Dank je wel Jarlin voor het weer met zorg verven van mijn haar (en de gezelligheid ;-) De kleur is erg mooi geworden en ik vang er veel complimenten mee!
En Noel bedankt voor het wederom professioneel knippen van die krullenbos van mij! En extra bedankt dat je de tijd nam om er een glamour kapsel van te maken, dit als eventuele suggestie voor mijn trouwdag. Bijzonder en erg attent!
Ik ging als een glamour girl weer naar huis en dat voelde héérlijk! :-)

Annemieke

14/12/2016 5 sterren

Dank je wel Jarlin voor het weer met zorg verven van mijn haar (en de gezelligheid ;-) De kleur is erg mooi geworden en ik vang er veel complimenten mee!
En Noel bedankt voor het wederom professioneel knippen van die krullenbos van mij! En extra bedankt dat je de tijd nam om er een glamour kapsel van te maken, dit als eventuele suggestie voor mijn trouwdag. Bijzonder en erg attent!
Ik ging als een glamour girl weer naar huis en dat voelde héérlijk! :-)

Barbara

12/12/2016 sterren

Ik blijf terugkomen bij Haarvisie! Echt een fijne en goede kapsalon. Je wordt er echt goed geholpen en vooral belangrijk; er wordt geluisterd naar jou wensen! Ik ben zelf de afgelopen keer weer geholpen door Asuman en loop met een big smile de deur uit. Met name door de olaplex behandeling blijft mijn haar en haarkleur mooi. Heel tevreden dus:)

Barbara

12/12/2016 5 sterren

Ik blijf terugkomen bij Haarvisie! Echt een fijne en goede kapsalon. Je wordt er echt goed geholpen en vooral belangrijk; er wordt geluisterd naar jou wensen! Ik ben zelf de afgelopen keer weer geholpen door Asuman en loop met een big smile de deur uit. Met name door de olaplex behandeling blijft mijn haar en haarkleur mooi. Heel tevreden dus:)

Diana

04/12/2016 5 sterren

Na 2,5 week nog steeds super tevreden met de het model wat Maria bij mij knipte.
Wilde iets anders maar zonder poespas. Wassen, laten drogen en wat poeder voor extra volume. Mijn haar zit super!!
Bedankt.

Marianne van der Geest

11/11/2016 5 sterren

Na een paar jaar bij dezelfde kapper te zijn geweest en eigenlijk nooit tevreden thuiskwam ,ben ik maar eens gaan zoeken op het internet en kwam uit bij Haarvisie. Ik was heel benieuwd of ik deze keer nu eens echt tevreden zou zijn, en ik moet zeggen dat degene die mij hielp al meteen zag wat het probleem was en precies wist wat er aan gedaan moest worden! Ik ben dan ook nog nooit zo happy een kapperszaak uitgelopen en heb al verschillende complimentjes in ontvangst genomen over mijn nieuwe haar! Jullie hebben er weer een hele tevreden klant bij !!

Zsuzsanna Szabo

05/11/2016 5 sterren

I got a color and cut from Maria today and I am very very satisfied with the results, great place, great service!

Tirza

26/10/2016 5 sterren

Onze dochter wilde al heel lang een keer blauw haar en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na veel speurwerk op internet was ik van mening dat bij Haarvisie in Rijswijk wij het beste terecht konden voor het mooiste resultaat.We werden vriendelijk ontvangen door Pamela, zij zou de behandeling op zich nemen vandaag. Het was een hele klus, een lange zit, we werden goed verwend met donuts en chocolade maar wat heeft Pamela haar best gedaan zeg. Het eindresultaat is fantastisch en onze dochter heeft alleen nog maar een lach op haar gezicht. Zo blij met het eindresultaat. Bedankt Pamela voor je geduld en bedankt team voor de gezellige dag!

Daniela van der Lubbe

21/10/2016 sterren

Je wordt warm ontvangen en iedereen is super aardig. Mijn haar is heel erg mooi gebleven dankzij de Olaplex en de kleur is geweldig! Nooit gedacht dat ik mijn donker bruine haar naar blond had kunnen laten gaan zonder dat alles afbrak. 10/10 would recommend.

Daniela van der Lubbe

21/10/2016 5 sterren

Je wordt warm ontvangen en iedereen is super aardig. Mijn haar is heel erg mooi gebleven dankzij de Olaplex en de kleur is geweldig! Nooit gedacht dat ik mijn donker bruine haar naar blond had kunnen laten gaan zonder dat alles afbrak. 10/10 would recommend.

Nathalie

17/10/2016 5 sterren

Voor het eerst bij Haarvisie geweest en door Noël geknipt en gekleurd, wat een geweldige ervaring! Hij heeft super goed rekening gehouden met mijn type haar en wensen en het eindresultaat was geweldig. Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten en dat is vele weken later nog steeds zo! Jullie hebben er een vast klant bij.

Remon Laurens

14/10/2016 5 sterren

Met of zonder afspraak altijd ..

Heerlijke koffie tijdens het wachten en je knipbeurt..

En de haartjes altijd weer in het model dat je wenst....

Ga zo door

Jesper

12/10/2016 5 sterren

Voor het eerst bij haarvisie geweest en het was goed bevallen! Ik werd netjes ontvangen en even de tijd genomen om door te spreken wat ik met mijn haar wilde. Vervolgens geheel naar wens geknipt in een prettige sfeer en door een vriendelijke kapper (Noel) die absoluut weet wat hij doet. Tot de volgende keer!

Sanne Smit

06/10/2016 sterren

Ik heb zelf wat angst voor kappers, en ben zo blij verrast door hairvision en hun persoonlijke aanpak! Ze nemen zoveel tijd om naar je te luisteren en alles aan je uit te leggen zodat je een goed besluit kunt nemen. Ook tijdens alle acties leggen ze alles uit zodat je altijd nog kunt zeggen dat je iets anders wilt of vragen kunt stellen: dit is erg belangrijk voor mensen zoals ik die wat angstig zijn ingesteld. Natuurlijk betaal je er wel iets meer voor maar ik vind dat voor zoveel service en kwaliteit (want ik heb nooit zo’n mooie kleur en kapsel gehad!) dit het geld zeker waard is!! Dus super bedankt hairvision! Ik kom zeker terug

Sanne Smit

06/10/2016 5 sterren

Ik heb zelf wat angst voor kappers, en ben zo blij verrast door hairvision en hun persoonlijke aanpak! Ze nemen zoveel tijd om naar je te luisteren en alles aan je uit te leggen zodat je een goed besluit kunt nemen. Ook tijdens alle acties leggen ze alles uit zodat je altijd nog kunt zeggen dat je iets anders wilt of vragen kunt stellen: dit is erg belangrijk voor mensen zoals ik die wat angstig zijn ingesteld. Natuurlijk betaal je er wel iets meer voor maar ik vind dat voor zoveel service en kwaliteit (want ik heb nooit zo’n mooie kleur en kapsel gehad!) dit het geld zeker waard is!! Dus super bedankt hairvision! Ik kom zeker terug

Sophia

06/10/2016 5 sterren

Afgelopen week mijn haar laten doen bij Haarvisie. Ik heb lang nagedacht over hair extensions. Mijn haar is lang en vrij dun van nature. Ik wilde dit graag opvullen met een paar extensions. Research gedaan online en gezocht naar een salon die Great Lengths extensions plaatst omdat ik hier goede verhalen over las. Uiteindelijk bij Haarvisie terecht gekomen, eerst voor een advies gesprek en 3 dagen later heb ik de extensions laten plaatsen. De award “beste extension salon van NL” hebben zij zeker verdient. Ik ben goed geïnformeerd en blij met het resultaat. Ik heb uiteindelijk 50 extensions genomen. Het is iets prijzig maar het ziet er super uit. De service en het team bij Haarvisie is ook super. Bedankt en tot over 3 maanden!

Linda

15/09/2016 5 sterren

Zo jammer dat ik op 8 september 2016 pas voor eerst kennis heb gemaakt met het team van Haarvisie! Wat zal ik schrijven wat nog niet beschreven is? Op het moment dat je een salon betreedt, hoop je altijd dat je er later zoveel mooier er weer uitloopt, dat je ego weer een boost heeft gekregen, omdat je haar klopt met wat bij je past en wat je misschien niet helemaal goed kon uitleggen, maar dat het precies werd, zoals je het wilde. Of misschien had je daar niet eens echt een voorstelling van, maar werd het so much more! Daar zijn ingrediënten voor nodig om dit te verwezenlijken en voor mij waren dat de tijd en de oprechte aandacht voor het probleem, de vragen om mijn wensen te peilen, de vakkundigheid van het personeel en de onderlinge samenwerking als je (zoals in mijn geval) je haar zowel wilt laten verven als knippen. Het vertrouwen dat het goed zou komen, was er bij mij (en geloof me: ik vond het eindresultaat best spannend en keek er ook erg naar uit!). Toen Noël de laatste hand legde aan mijn haar en nog adviezen gaf voor thuis voelde ik me een cadeautje: zo mooi! Ik ben nog even teruggelopen naar Jarlin om haar te bedanken voor haar kleuradvies. Van de lieve collega die mij in de tussentijd heeft geholpen, herinner ik mij helaas geen naam (sorry, vergeten..) , maar ze werkt er nu ca. een half jaar. Chapeau en nogmaals super bedankt dat er van mijn Cleopatrakapsel – na overleg – een vlot kapsel werd geknipt en in samenwerking met Jarlin ik nu iedere dag profijt voel over hoe ik mijn haar wil opsteken: het maakt niet uit, juist omdat er rekening is gehouden met mijn wensen en wat ik thuis wel of niet doe aan onderhoud of styling. Afgelopen vrijdag zei iemand op m’n werk: Kapper geweest? Je ziet er 10 jaar jonger uit! Ik vond het zelf al mooi, maar een positieve bevestiging is altijd meegenomen. ?

Veel suc6!

Dayen Hoogwoud

15/09/2016 5 sterren

Voor de eerste keer bij haarvisie. Kwam om half 3 binnen en voelde me meteen welkom. Wilde graag m’n haar een stuk lichter hebben, heb van mezelf donkerbruin haar. Mijn wens was GEEN highlights en ABSOLUUT geen “gouden” kleur. Na het adviesgesprek aan de slag gegaan met het “projectje”…zoals dat genoemd werd. Haren werden eerst in een lob geknipt en toen kon het verven beginnen. Moet eerlijk bekennen, het was een lange zit. Maar uiteindelijk toch de moeite waard! Ben niks tekort gekomen! Werd regelmatig gevraagd of ik wat wilde drinken en zelfs gevraagd of er wat te eten gehaald moest worden ( hoe attent is dat?), maar had ondertussen al aardig wat van de koekjesschaal zitten snoepen. Om 20.00 uur was daar eindelijk het eindresultaat…zooooo mooi geknipt en een heel mooi egale kleur. Heb er 5 en een half uur gezeten, maar absoluut de moeite waard…moe maar voldaan!! En mijn complimenten voor de service. Bedankt lieve mensen van haarvisie..ik kom zeker terug!!

Linda

15/09/2016 5 sterren

Zo jammer dat ik op 8 september 2016 pas voor eerst kennis heb gemaakt met het team van Haarvisie! Wat zal ik schrijven wat nog niet beschreven is? Op het moment dat je een salon betreedt, hoop je altijd dat je er later zoveel mooier er weer uitloopt, dat je ego weer een boost heeft gekregen, omdat je haar klopt met wat bij je past en wat je misschien niet helemaal goed kon uitleggen, maar dat het precies werd, zoals je het wilde. Of misschien had je daar niet eens echt een voorstelling van, maar werd het so much more! Daar zijn ingrediënten voor nodig om dit te verwezenlijken en voor mij waren dat de tijd en de oprechte aandacht voor het probleem, de vragen om mijn wensen te peilen, de vakkundigheid van het personeel en de onderlinge samenwerking als je (zoals in mijn geval) je haar zowel wilt laten verven als knippen. Het vertrouwen dat het goed zou komen, was er bij mij (en geloof me: ik vond het eindresultaat best spannend en keek er ook erg naar uit!). Toen Noël de laatste hand legde aan mijn haar en nog adviezen gaf voor thuis voelde ik me een cadeautje: zo mooi! Ik ben nog even teruggelopen naar Jarlin om haar te bedanken voor haar kleuradvies. Van de lieve collega die mij in de tussentijd heeft geholpen, herinner ik mij helaas geen naam (sorry, vergeten..) , maar ze werkt er nu ca. een half jaar. Chapeau en nogmaals super bedankt dat er van mijn Cleopatrakapsel – na overleg – een vlot kapsel werd geknipt en in samenwerking met Jarlin ik nu iedere dag profijt voel over hoe ik mijn haar wil opsteken: het maakt niet uit, juist omdat er rekening is gehouden met mijn wensen en wat ik thuis wel of niet doe aan onderhoud of styling. Afgelopen vrijdag zei iemand op m’n werk: Kapper geweest? Je ziet er 10 jaar jonger uit! Ik vond het zelf al mooi, maar een positieve bevestiging is altijd meegenomen. ?

Veel suc6!

Dayen Hoogwoud

15/09/2016 5 sterren

Voor de eerste keer bij haarvisie. Kwam om half 3 binnen en voelde me meteen welkom. Wilde graag m’n haar een stuk lichter hebben, heb van mezelf donkerbruin haar. Mijn wens was GEEN highlights en ABSOLUUT geen “gouden” kleur. Na het adviesgesprek aan de slag gegaan met het “projectje”…zoals dat genoemd werd. Haren werden eerst in een lob geknipt en toen kon het verven beginnen. Moet eerlijk bekennen, het was een lange zit. Maar uiteindelijk toch de moeite waard! Ben niks tekort gekomen! Werd regelmatig gevraagd of ik wat wilde drinken en zelfs gevraagd of er wat te eten gehaald moest worden ( hoe attent is dat?), maar had ondertussen al aardig wat van de koekjesschaal zitten snoepen. Om 20.00 uur was daar eindelijk het eindresultaat…zooooo mooi geknipt en een heel mooi egale kleur. Heb er 5 en een half uur gezeten, maar absoluut de moeite waard…moe maar voldaan!! En mijn complimenten voor de service. Bedankt lieve mensen van haarvisie..ik kom zeker terug!!

Milenka

06/09/2016 5 sterren

Geweldige service bij Haarvisie, ik kwam binnen met blond haar en ging met een geweldige bronde (bruin/blond) kleur naar buiten. Maria nam alle tijd om zo tot een geweldig resultaat te komen. Niet alleen blij met het resultaat, maar ook met de algehele service in de salon!

Marion Westerwoudt

22/07/2016 5 sterren

Wat heb ik veel kapsalons in Den Haag en omgeving uitgeprobeerd en elke keer ging ik toch weer terug naar mijn oude, vertrouwde kapsalon in de Betuwe waar ik vandaan kom, omdat ik nooit tevreden was over kwaliteit en/of sfeer in kapsalon ('een nummer'). Ruim een uur heen en ruim een uur terug rijden.... Totdat ik Haarvisie ontdekte, waar mijn haren en ikzelf gelijk top zijn behandeld ? En nu?! Een klant bij Haarvisie die graag trouw blijft voor alle behandelingen!!! ?? Bedankt topteam!

Cynthia van de Vorstenbosch

15/07/2016 5 sterren

Al jaren ga ik daar dezelfde kapper, maar laatste keren steeds niet helemaal tevreden, en nadat bij mij laatste bezoek mijn haar helemaal verkeerd geverfd werd, was ik er klaar mee. Na een korte zoektocht via Google kwam ik op de site van haarvisie terecht, de site sprak me heel erg aan. Maar omdat ik heel nerveus was om mijn haar ergens anders te laten verven, ook omdat ik vrij moeilijk haar heb, durfde ik niet gelijk en afspraak te maken, ik ben langs gegaan voor een kleuradvies. Ik werd heel erg vriendelijk ontvangen, en na het fijne gesprek en goede adviezen, heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Wat een ervaring, geweldig. Ik moest best lang zitten ivm het verven, en er werd zo goed voor me gezorgd drankje hapje het kon allemaal. Na sluitingstijd was mijn haar nog niet klaar (moeilijk haar) maar mijn haar werd netjes afgemaakt en nog steeds even vriendelijk. Het resultaat was dan ook precies wat ik wilde. Zo blij met mijn nieuwe haar en mijn nieuwe kapsalon. Bedankt Jarlin en team haarvisie

Aliema

15/07/2016 4 sterren

Onlangs voor het eerst in mijn leven mijn haren laten kleuren. Highlights kwamen er prachtig uit. Enkele grijze haren had het verf niet gepakt. Mocht terugkomen en ben super blij met de extra aandacht. Heel vriendelijk en gewoon mooi de deur weer uit. Ook de eerste keer. Ook het knippen en föhnen was top. Bedankt!

Marjet Brouwer

10/07/2016 5 sterren

Ik wilde graag 'iets anders' met mijn haar en had zelf thuis al veel geprobeerd, maar niets leverde op wat ik wilde. Op een gegeven moment kwam ik een foto op internet tegen van de nieuwe grey hair trend en wist ik dat dit het ging worden. De foto was geplaatst door Haarvisie, dus belde ik ze op. Al aan de telefoon kreeg ik goed advies en maakte ik uiteindelijk een afspraak. In de salon ben ik super goed geholpen door Maria. Mijn transformatie duurde 4,5 uur maar Maria had alle geduld voor mij. Op het eind besloot Maria nog iets extra's te doen en heeft mijn haar supermooi gestyled en ik was echt in de wolken van het resultaat. Bedankt Maria voor je toewijding en skills!

Nathalie

08/07/2016 5 sterren

Voor de eerste keer bij Haarvisie geweest. Erg goed en vriendelijk geholpen. Ik heb extensions laten zetten, mijn haar laten knippen en laten verfen. Het resultaat mag er zijn; ik ben altijd erg kritisch als het om extensions gaat. Je moet ze niet zien zitten en ze moeten echt onderdeel uitmaken van je eigen haar (qua kleur en lengte). Haarvisie sloeg de spijker op z'n kop. Verder hebben ze veel verschillende merken shampoo etc. zodat je altijd wel vindt wat je nodig hebt. Het is een drukke en misschien wat te kleine salon (in de weekenden als er veel klanten zijn), maar ik ga hier zeker terug.

Nathalie

08/07/2016 5 sterren

Voor de eerste keer bij Haarvisie geweest. Erg goed en vriendelijk geholpen. Ik heb extensions laten zetten, mijn haar laten knippen en laten verfen. Het resultaat mag er zijn; ik ben altijd erg kritisch als het om extensions gaat. Je moet ze niet zien zitten en ze moeten echt onderdeel uitmaken van je eigen haar (qua kleur en lengte). Haarvisie sloeg de spijker op z'n kop. Verder hebben ze veel verschillende merken shampoo etc. zodat je altijd wel vindt wat je nodig hebt. Het is een drukke en misschien wat te kleine salon (in de weekenden als er veel klanten zijn), maar ik ga hier zeker terug.

Anoniem

06/07/2016 5 sterren

Geen ervaring maar die komt er zeker en kan allen maar nog beter worden want Mattias van kinky is bij jullie dus ik straks ook, gefeliciteerd top

Jeanine

14/06/2016 5 sterren

Afgelopen week ben ik voor het eerst naar Kapsalon Haarvisie geweest voor een keratinebehandeling. Ik ben eerst telefonisch goed geïnformeerd over de keratinebehandeling, daarna heb ik direct een afspraak gemaakt voor diezelfde week. Ik heb eerder een keratinebehandeling gehad bij een andere salon en ik had het idee dat deze behandeling mijn haar droger en steiler maakte en dat is iets wat ik absoluut niet wil. Mijn haar is droog en pluizig van structuur maar niet echt beschadigd naar mijn idee. Er zit een lichte slag in. Tijdens mijn bezoek aan Haarvisie ben ik erg goed geïnformeerd en geadviseerd door Pamela over de keratinebehandeling en over het merk waarmee zij werken. Er is mij verteld dat de keratinebehandeling het haar absoluut niet droog/steil maakt, maar juist meer handelbaar en pluisvrij. Pamela kon mij ook precies vertellen wat ik wel en niet van de behandeling kon verwachten en dat was erg fijn. De behandeling duurde in totaal drie uur. Ik heb gemerkt dat ze bij Haarvisie echt de tijd voor je nemen. Ik ben erg goed verzorgd. Ik ben naar huis gegaan met steil en glad haar, daar dat het enkele uren niet gewassen mocht worden. Ik heb thuis mijn haar verzorgd met de producten van Keratherapy, die ik heb meegekregen bij Haarvisie. Mijn haar heeft er echt een boost van gekregen. Het is nog nooit zo pluisvrij, glanzend en inderdaad handelbaar (zoals beloofd) geweest. 100% pluisvrij is het natuurlijk niet geworden, maar ik ben zeer tevreden met het resultaat. De bijhorende verzorgingsproducten zijn overigens heerlijk! Bedankt Pamela, tot over een paar maanden!

Sara

30/05/2016 5 sterren

Na veel goede recensies te hebben gelezen besloot ik mijn haar te laten verven bij Haarvisie. Ik ging van heel donker naar heel licht. Ik ben toen geholpen door Maria. Alhoewel ik de kleur, meteen na de behandeling, mooi vond kwam ik daar later toch op terug. Ik was niet blij met mijn nieuwe haarkleur. Ik heb toen na een week een nieuwe afspraak gemaakt en ik kon meteen komen. Toen heeft Maria mijn kleur helemaal naar wens geverfd en ik hoefde niets af te rekenen. Top service vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je weggaat! 5 sterren van mij!

Sara

30/05/2016 5 sterren

Na veel goede recensies te hebben gelezen besloot ik mijn haar te laten verven bij Haarvisie. Ik ging van heel donker naar heel licht. Ik ben toen geholpen door Maria. Alhoewel ik de kleur, meteen na de behandeling, mooi vond kwam ik daar later toch op terug. Ik was niet blij met mijn nieuwe haarkleur. Ik heb toen na een week een nieuwe afspraak gemaakt en ik kon meteen komen. Toen heeft Maria mijn kleur helemaal naar wens geverfd en ik hoefde niets af te rekenen. Top service vanaf het moment dat je binnenkomt totdat je weggaat! 5 sterren van mij!

Wil Elsink

20/04/2016 5 sterren

Na jaren mijn haar te hebben ontkroest waardoor het toch iedere keer wat uitviel
en het haar toch na verloop pluizig en dof werd. En in de mist lopen en na een potje tennis zag het er ook niet uit!!
Nu 3 maanden geleden een kerantine behandeling gedaan, nou ik ben in de wolken fantastisch, mijn haar glanst weer het is een stuk gladder,
Het is makkelijk te fohnen, ik ben hier heel blij mee. En het mooiste na 3 maanden nog steeds glad, ik denk dat ik het nog wel 2 maanden uit hou en dan gaat ze alleen de uitgroei doen. Dus al met al een zeer tevreden en gelukkig mens met voor mijn doen, prachtig haar!!
Ik zou het iedereen die pluizig en kroesig haar hebben aanraden echt top!!

Vanity

22/02/2016 5 sterren

Ik heb hier een keratinebehandeling gedaan, en heb er superzacht en glanzend haar voor terug. Ik heb krullend haar en heb veel minder pluis hierdoor. Ook het zelf stijlen van mijn haar ging veel sneller en makkelijker.

Ook heb ik mijn haar laten knippen en dit is ook goed gegaan, want krullend haar knippen is voor de meeste kappers lastig. Er is niet aan de lengte geknipt en meer volume in geknipt. Top!

Theo

20/02/2016 5 sterren

Echt een team die met je aan de gang gaat.
Een goede sweer hangt er in de winkel.
En dat resulteert in een goed eind resultaat.
Kortom hier moet je zijn voor het beste eind resultaat.

Een top team

Randy

12/02/2016 5 sterren

Vriendelijke ontvangst, goed advies en daarna een prima knipbeurt. Hier kom ik zeker terug!

Florian

28/01/2016 5 sterren

Goeie massage stoelen
En goeie hoofd massage

Bianca Smits

23/01/2016 5 sterren

Ik ben heel goed geholpen last minute vlak voor een grote begrafenis waar ikzelf, mijn man en mijn schoonmoeder gastheer en gastvrouwen moesten spelen helaas. Ik vroeg om een stijlvol kapsel (long bob met lok) met een kleur die ik later makkelijk paars zou kunnen verven, Haarvisie wist mij echter te verbazen met een prachtige kleur met paarse gloed dat ik het toch al gelijk heb gedaan. Top resultaat! Ik ben er erg blij mee, complimenten alom over de kleur en mijn haarproblemen zijn verleden tijd na tips en mijn nieuwe kapsel! Ook mijn schoonmoeder was tevreden en jullie hebben er een nieuwe klant bij met mijn mannetje. Haarvisie bedankt!

Bianca Smits

23/01/2016 5 sterren

Ik ben heel goed geholpen last minute vlak voor een grote begrafenis waar ikzelf, mijn man en mijn schoonmoeder gastheer en gastvrouwen moesten spelen helaas. Ik vroeg om een stijlvol kapsel (long bob met lok) met een kleur die ik later makkelijk paars zou kunnen verven, Haarvisie wist mij echter te verbazen met een prachtige kleur met paarse gloed dat ik het toch al gelijk heb gedaan. Top resultaat! Ik ben er erg blij mee, complimenten alom over de kleur en mijn haarproblemen zijn verleden tijd na tips en mijn nieuwe kapsel! Ook mijn schoonmoeder was tevreden en jullie hebben er een nieuwe klant bij met mijn mannetje. Haarvisie bedankt!

Soraya van Ginkel

28/12/2015 5 sterren

Ik wil jullie zo ontzettend bedanken ik ben zo blij met mijn haar!
13 december bij jullie mijn hairextensions laten zetten en nog nooit zo goed geholpen als bij jullie!
Gezellig team en super service.
Het is er mooi ingezet en krijg alleen maar complimenten.
Ik kom zeker terug de volgende keer, want ik kan niet meer zonder.
Dankjewel haarvisie jullie zijn super!

Helen Kwekkeboom

20/12/2015 5 sterren

Mijn vriend heeft zonder dat ik het wist meegedaan met de hairextension prijsvraag van Haarvisie…en won! Verassing was ook groot toen ik bij jullie binnenstond en ik met een volle bos haar een week later wegliep. Wat een leuke groep zijn jullie en zo professioneel. De extensions zijn en staan zo mooi, ben zeer tevreden. Overal waar ik kom krijg ik complimenten…eigenlijk jullie dus. Hartstikke bedankt ? ben er heel erg blij mee…hele fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar.

Martin Scheper

16/12/2015 5 sterren

Ik kom al bij Haarvisie vanaf de opening en ben nog nooit teleurgesteld met het resultaat, ondanks dat ik mij vroeger bij Haarvisie door elke kapper/kapster wassen, knippen en föhnen liet. In de loop der tijd heb ik wel mijn voorkeur voor 2 kappers ontwikkeld, maar dat heeft te maken met de gespreksstof (mannen tussen elkaar) en met niks anders, want het zijn bij Haarvisie allemaal top vakmannen en vakvrouwen. Ze luisteren goed naar je en ook geven ze regelmatig zeer goede adviezen voor het onderhoud van de haar en hoofdhuid, waar ze dan bij een volgend bezoek weer op terug komen (bewijs dat ze weten waar ze mee bezig zijn). Ook het gratis haarwassen met de hoofdmassage en de persoonlijke benadering vind ik zeer prettig en ik voel me er dan ook altijd thuis. Ze doen daar dan ook alles aan, want zodra je binnen komt nemen ze je jas aan, krijg je wat te drinken en staat er wat te snoepen voor je neus. In 1 woord geweldig. Zolang ze deze kwaliteit vast kunnen houden hoor je mij niet klagen. Top kapsalon en een eerlijke winnaar van de Kapsalon award.

Kira Jade Whitby

24/11/2015 5 sterren

Super fijne sfeer, heerlijke sapjes, lekkernijen, echt hartstikke toffe mensen en volledig in de watten gelegd! Maar natuurlijk het áller belangrijste: PERFECT Geverfd, geknipt en gestyled. Écht 10000% aan te raden, ik ben helemaal weg van mijn nieuwe haartjes! Zoooo ontzéttend zacht en véél gezonder dan voor het verven, ik zal denk ik nooit meer naar een andere kapper gaan :)

Kira Jade Whitby

24/11/2015 5 sterren

Super fijne sfeer, heerlijke sapjes, lekkernijen, echt hartstikke toffe mensen en volledig in de watten gelegd! Maar natuurlijk het áller belangrijste: PERFECT Geverfd, geknipt en gestyled. Écht 10000% aan te raden, ik ben helemaal weg van mijn nieuwe haartjes! Zoooo ontzéttend zacht en véél gezonder dan voor het verven, ik zal denk ik nooit meer naar een andere kapper gaan :)

Bas van Voorst

20/10/2015 5 sterren

Haarvisie is een kapsalon die kwaliteit en service geven zoals je mag verwachten! Ik ben al een aantal jaar klant van Haarvisie en ben altijd met een tevreden gevoel en een mooi kapsel naar huis gegaan.

Jojanneke

15/08/2015 5 sterren

Na een zwangerschap en een prachtig dochtertje was het tijd voor een nieuwe coupe! Bij het maken van de afspraak aangegeven dat het lang geleden was en ik iets anders wilde. Dit zou helemaal goedkomen!
Bij aankomst kreeg ik een kop verse muntthee met heerlijke chocolaatjes. Toen ik ging zitten met de kapster haalde zij de tablet tevoorschijn en kwam ze met allerlei afbeeldingen en ideeën. Ze had voor de afspraak al wat georiënteerd. Haartjes gewassen en in de verf. Tijdens het intrekken van de verf kreeg ik een lekker wit wijntje….wat een verwendag! Daarna super leuk geknipt en voldaan, tevreden en verwend de kapsalon weer uit en een weekendje weg! Beter kon die niet beginnen. De kapsters (ik had vrouwen) zijn professioneel en weten wie ze voor zich hebben als klant. Je wordt in de watten gelegd. Natuurlijk ligt de prijs wat hoger dan doorsnee kapsalons maar daar is de kwaliteit zeker naar!

Paul Bentvelzen

29/07/2015 5 sterren

Een gezellige kapper met verstand van haar.

Mirko

28/07/2015 5 sterren

Ben al jaren trouw klant bij haarvisie. Ben verhuisd maar naar een ander gaan; echt niet. Kwaliteit is top, altijd gezellig, ze weten precies wat ik wil!

Joost van Koot

11/07/2015 5 sterren

Ik ben al jaren klant bij Haarvisie. De service en kwaliteit zijn top, de wasbeleving is genieten en Jamal knipt altijd een strakke coupe! Een echte aanrader voor de zelfbewuste man, al mijn vrienden stuur ik door naar Haarvisie.

Carla

25/06/2015 5 sterren

Ik ben super goed geholpen door Maria, goed advies en uitvoering!
Goede service en ze was zeer vriendelijk en gezellig.
Eén minpunt…. ze zijn best wel prijzig!
€150.- voor (droog) bijknippen, verven (met folie’s) en drogen onder de kap.
Maar ik ben wel tevreden met het resultaat, bedankt Maria.

Martin van der Kaaij

17/06/2015 5 sterren

Na al die jaren goede servies en kwaliteit blijf ik trouw klant. Ik rij er tegenwoordig zelfs flink wat kilometers voor om. Maar op zoek naar een andere kaper, echt niet!

Joey

16/06/2015 5 sterren

Je wordt altijd volledig in de watten gelegd met een bakkie koffie en een traktatie. Je haar wordt altijd heerlijk gewassen en het knippen gebeurt altijd perfect!

Carline

14/06/2015 5 sterren

Twee weken geleden voor de 2e keer extensions laten zetten (omdat mijn vorige kapper mijn haar finaal verknipt had, 15 cm te kort!). Dit maal een slag langer en met 3 kleuren! Het is super mooi geworden, en hele belangrijk: niemand die het ziet dat het extensions zijn!
Alle medewerkers van Haarvisie zijn altijd vriendelijk, het is gezellig, en men levert vakwerk! Zowel het zetten van de extensions als het kleuren.
Dus mocht je ooit overwegen om extensions te laten zetten, kom vooral langs in Rijswijk en laat je adviseren. Ik kan het iedereen aanraden!

Frans Peelen

29/05/2015 4 sterren

top kappers, gezellige mensen en goede sfeer!

Marc Huiberts

23/05/2015 5 sterren

Ben al heel wat jaartjes klant bij Jamal en zijn team. Laat mijn haar altijd door Jamal knippen maar door wie je ook ontvangen en/of gewassen wordt, iedereen is superaardig, kundig en zeer professioneel. Geen populair modernisme maar professionaliteit en netheid terwijl er altijd een supergezellige sfeer hangt. Het team is heel goed op elkaar ingespeeld en dat is merkbaar. Onder de bezielende aanvoering van Jamal zetten zij een topzaak neer waar je na je eerste kennismaking al voelt: “ja, dit wordt MIJN kapper”…

Elroy

20/05/2015 5 sterren

Al jaar en dag mijn vaste kapper en dat zal ook zo blijven na mijn verhuizing. Tevens is de gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel op en top. O ja de cappuccino is ook top :)

Randy

15/05/2015 5 sterren

Kom er al 12 jaar denk ik en ben altijd even hartelijk ontvangen en goed geknipt, ga nooit meer weg hier.

Sabine

02/05/2015 5 sterren

Het lijken wel tovenaars daar!! Ik kwam met een boblijn binnen wat gewoon niet leuk stond,foute kleur en kon er zelf niks mee. Heb advies gevraagd of er met mijn korte haar extensions in konden en ja hoor….. Helemaal verheugd en spannend wat het ging worden. Eerst mijn haarkleur veranderd en dat was al een hele verbetering,toen de verlenging en volume erin met de extensions en het resultaat…..PRACHTIG!!! Wat ben ik weer gelukkig en niemand die het ziet omdat ze het perfect zetten. Daarna nog een onwijze leuke styling avond gehad zodat ze gingen leren hoe je zelf je haar zo mooi gedaan krijgt..GRATS!! Waar vind je dat nog?? Nou daar dus….de klant is koning en koningin en de sfeer is top!! Ik ben blij met jullie en verslaafd aan mijn mooie haren haha!!!

Denise

21/04/2015 5 sterren

Ik plaats nogmaals mijn ervaring over Haarvisie, dit omdat ik per ongeluk maar 4 van de 5 sterren heb gegeven in mijn eerdere review’; Haarvisie kapsalon verdient absoluut 5 van de 5 sterren en derhyalve bij deze opnieuw mijn review. Kan hier nu nog een extra opmerking aan toevoegen: kreeg na een week een mailtje hoe mijn extensions bevallen, goede opvolging ook nog eens: ongekend goede service! A.s. zaterdag mijn tweede afspraak, even verven en nog extra extensions laten zetten: ben verslaafd geworden aan de mooie extensions!

Denise

21/04/2015 5 sterren

Ik plaats nogmaals mijn ervaring over Haarvisie, dit omdat ik per ongeluk maar 4 van de 5 sterren heb gegeven in mijn eerdere review’; Haarvisie kapsalon verdient absoluut 5 van de 5 sterren en derhyalve bij deze opnieuw mijn review. Kan hier nu nog een extra opmerking aan toevoegen: kreeg na een week een mailtje hoe mijn extensions bevallen, goede opvolging ook nog eens: ongekend goede service! A.s. zaterdag mijn tweede afspraak, even verven en nog extra extensions laten zetten: ben verslaafd geworden aan de mooie extensions!

Silke

20/04/2015 5 sterren

Ik heb vandaag een keratine behandeling laten doen, Resultaat is prachtig glanzend haar, nu nog stijl maar zodra ik het gewassen heb zit mijn eigen slag er weer in. Ook kreeg ik de shampoo & conditioner en een serum mee.

Dana

18/04/2015 5 sterren

Hoi! Ik wou even laten weten hoe blij ik met mijn haar ben. Dit is de eerste keer dat ik extensions van Greatlengths heb en ik ben er helemaal happy mee!!! Je voelt de bondjes amper zitten ook al heb ik heel erg dun haar. Ik vind de extension wel prijzig maar dat heb ik er wel voorover want in vergelijking met andere extension zit dit toch wel het mooist en natuurlijkst. nogmaals bedankt haarvisie!!

Tess

17/04/2015 5 sterren

Heb net Keratine behandeling van keratherapy gedaan en ben erg tevrede, vriendelijk personeel en lekkere koffie. Er hing een relaxen sfeer in de kapsalon rustige muziek en een aparte wasruimte. Voelde me echt welkom in de salon dus ga zeker nog een keertje terug.

Evelien

16/04/2015 5 sterren

Iedereen denkt dat het mijn eigen haar is, het verschil zie je niet behalve als je de bontjes laat zien. Dit is precies wat ik wil dat het er natuurlijk eruit ziet. Als ik binnen kom word ik altijd heel vriendelijk ontvangen en tijdens de behandeling is het altijd gezellig. Jullie zien mij zeker nog vaker! Groetjes!

Fleur

11/04/2015 5 sterren

Weer glanzend en mooi haar dankzij de keratine behandeling. Top gedaan haarvisie.

Noëlle

10/04/2015 5 sterren

ik heb goede ervaringen met Keratherapy. het bewezen dat het zeker wel gezond is voor je haar.En het bevat geen schadelijke stoffen bevat zoals formaldehyde, iedereen die een keratine behandeling wil laten doet let er goed op dat er geen FORMALDEHYDE in zit. Ik zou het gewoon in de salon laten doen. Daar hebben ze er verstand van en je word super goed geholpen door het personeel. Tenminste dat was bij Haarvisie zo ?

Charlie

09/04/2015 5 sterren

Na een periode met wat haaruitval werd ik steeds ongelukkiger met mijn haar. Hairextensions boden een oplossing. Al enige jaren ben ik dan ook een zeer tevreden klant bij kapsalon haarvisie. Een salon waar het altijd gezellig is en altijd goed word geadviseerd,Daarnaast is de kwaliteit ook top! Voor mij geen andere salon meer!

Lana

07/04/2015 5 sterren

Een paar weken geleden de keratine behandeling gehad van hydrospa, is mij erg bevallen!
Ik had pluizig haar en als ik mijn haar met de stijltang deed was het na 1 stap naar buiten alweer in de krul gesprongen.
Nadat ik de keratine behandeling heb gehad blijft mijn haar langer stijl ook als het buiten vochtig is.
Aanrader voor mensen met lastig en pluizig haar!

Evie

04/04/2015 5 sterren

Na heel lang er over nagedacht te hebben, kwam ik terecht op de site van Haarvisie…. Een goede keus. Sinds mijn afspraak voel ik me helemaal herboren. Samen met Jarlin heb ik een mooie set uitgekozen, ze heeft een mooie kleuren combinatie gemaakt zodat het nog natuurlijker lijkt. Dit is de eerste keer dat ik haarextensions heb, ik kan het niet vergelijken met andere merken extensions maar ik ben hier wel super blij mee!! Ik heb goede verzorgings producten meegenomen (serum,shampoo,masker)ze zijn echt super lekker kan niet wachten tot ik mijn haar kan wassen. Bedankt voor alles en tot over drie maanden!!

Hendrika

02/04/2015 5 sterren

Hey, Mijn vriendin komt al jaren bij haarvisie en kwam altijd met positieve berichten aan. Ik heb altijd mijn vaste kapper gehad waar ik heen ging, totdat ik een keer besloot om extensions te nemen mijn haar is fijn, heb altijd matten in mijn haar gehad maar merkte dat mijn haar er niet beter op werd. Via mijn vriendin ben ik bij haarvisie terecht gekomen, ik was best wel bang omdat ik niet wist of extensions een goeie oplossing voor mij waren. Ik ben gelijk op mijn gemakt gesteld en er werd goed geadviseerd. Het is veel geld maar zeker de moeite waard. Vind het een top zaak!

Denise

27/03/2015 sterren

Mijn eerste keer bij kapsalon Haarvisie. Terecht gekomen bij Haarvisie daar ik extensions wilde laten zetten voor de eerste keer en via internet gaan zoeken naar salons in Zuid Holland. Naar aanleiding van goede recenties te hebben gelezen over Haarvisie, een afspraak ingepland. Werkelijk waar, de klant staat hier op nummer 1, de service staat hoog in het vaandel. Continu werd ik ingelicht over waar de kapster mee bezig was en waar dit voor diende, hoe de extensions geplaatst worden enz enz. Tevens kreeg ik allerlei vrijblijvende adviezen mee en een aantal leuke spulletjes om thuis uit te proberen. En last but not least, mijn haar is heel gaaf geworden, wat een bos met haar! Zeer tevreden dus over Haarvisie kapsalon en kom hier zonder meer terug. Ga zo door zou ik zeggen!

Famke

27/03/2015 5 sterren

Vorige week ben ik hier binnen gelopen om eens wat advies te vragen over de extensions. Omdat de kleur die ik nodig had beschikbaar was hebben ze ze gelijk kunnen plaatsen. Super gaaf dus!!
Ben de deur uitgegaan met een volle bos haar. Wil jullie graag bedanken voor de snelle service en ik kom zeker snel weer terugg… Dankjewel!!!!

Carmen

24/03/2015 5 sterren

Vorige week heb ik een verlening van 50 cm laten zetten ik ben echt super tevreden! de kleur is pecies hetzelfde als mijn eigen haar en dat is niet eenvoudig aangezien ik 3 kleuren heb! er wordt vaak tegen mij gezegd je haar is lang maar niemand komt erop dat het extensions zijn. Ik Heb bij jullie Veel handige tips gekregen. bedankt en tot de volgende keer!

Frederike

20/03/2015 5 sterren

Jarenlang altijd extensions gehad maar nog nooit zulke mooie als degene die ik bij Haarvisie heb laten plaatsen! Ook de techniek van plaatsen vind ik briljant! Ik kan nu meer met mijn haar doen dan ooit tevoren zonder dat je meteen de aanhechtingen ziet zitten. Ook kan ik ze nu veel langer in laten zitten dan voorheen. Ik ben bij verschillende kappers geweest om mijn haar blond te laten verven. Het is niemand gelukt, het werd steeds oranje! Bij Haarvisie is het wel gelukt! Het heeft zeker tijd en aandacht gekost maar die heb ik gekregen. Ze namen er echt de tijd voor. Verder staan er altijd lekkere hapjes en/of drankjes klaar, tijdens het wassen heb je leuke filmpjes om naar te kijken en het personeel is altijd vriendelijk! Onlangs werd er een gezellige avond georganiseerd waarin we konden leren hoe we ons haar op verschillende manieren konden stylen. Dat zijn nou net de extra’s die ik erg waardeer. Ik kom voor Haarvisie helemaal vanuit Brielle (45 min rijden) gereden maar ze zijn het zeker waard!

Gwen

18/03/2015 5 sterren

Een paar jaar geleden was ik mijn dunne haar zo zat, waarbij ik dacht ik ga een keer extensions proberen. Ik wou ook graag lang haar. Na een korte tijd zoeken op internet kwam ik Haarvisie tegen en heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Ik ben eerst langs geweest voor een advies gesprek en doordat ik gelijk een goed gevoel erbij had heb ik een afspraak gemaakt. En daar ben ik hartsikke blij mee, want kan niet meer zonder. Het is echt een verslaving. Het is zoveel mooier als je een volle haardos hebt, je kan er zoveel kanten mee op!! Ik kan alles met mijn extensions doen steilen krullen zelfs me haar kleuren. Ik vind het een super uitvinding! Mijn vorige kapper had mijn haar zo verpest dat ik de helft van mijn haren moest afknippen. Dus ik moest en zal me haarlengte weer terug krijgen, Ik hoorde vaak negatieve verhalen over extensions dus ben ik gaan googelen en kwam Haarvisie al gauw op mijn beeldscherm. Ik besloot om toch maar extensions te proberen. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt nu heb ik mijn haar lengte weer terug, en niemand die het zal merken dat er extensions in zitten helemaal top Bedankt Haarvisie!!

Sophie

15/03/2015 5 sterren

Heel blij met mijn 125 extensions!! Erg mooi ingezet en professioneel in model geknipt. De extensions van Great Lengths kunnen zowel stijl als gekruld worden gedragen. Nooit meer anders

Rob

14/03/2015 5 sterren

Ik kom nu al heel wat jaren bij HAARVISIE en ben super tevreden. Heb tussendoor ook wel eens een andere kapsalon uitgeprobeerd maar dat beviel me echt niet of het knippen was niet goed en over het verven zal ik het maar niet hebben (dan maar wat duurder). Er heerst een fijne sfeer en je wordt altijd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee.Het haar wassen is gewoon genieten heerlijk zo’n hoofdmassage kan mij niet lang genoeg duren. Er wordt ook goed naar je geluisterd wat je wilt en er wordt prima advies gegeven zowel bij het knippen als bij het verven.Wat ik ook erg prettig vind is dat de salon is altijd schoon is. Een tijdje terug ging Noel door wie ik altijd geknipt wordt op vakantie toen kreeg ik van te voren een smsje dat hij tussen die en die datum op vakantie was en als ik dus nog door hem geknipt wilde worden dan kon ik nog voor die tijd een afspraak maken super gewoon want ondanks dat ze allemaal goed knippen wordt ik toch graag door Noel geholpen en daar wordt niet moeilijk over gedaan.
Maar om een lang verhaal kort te maken:Voor mij geen ander kapper meer.

Rob

14/03/2015 5 sterren

Ik kom nu al heel wat jaren bij HAARVISIE en ben super tevreden. Heb tussendoor ook wel eens een andere kapsalon uitgeprobeerd maar dat beviel me echt niet of het knippen was niet goed en over het verven zal ik het maar niet hebben (dan maar wat duurder). Er heerst een fijne sfeer en je wordt altijd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee.Het haar wassen is gewoon genieten heerlijk zo’n hoofdmassage kan mij niet lang genoeg duren. Er wordt ook goed naar je geluisterd wat je wilt en er wordt prima advies gegeven zowel bij het knippen als bij het verven.Wat ik ook erg prettig vind is dat de salon is altijd schoon is. Een tijdje terug ging Noel door wie ik altijd geknipt wordt op vakantie toen kreeg ik van te voren een smsje dat hij tussen die en die datum op vakantie was en als ik dus nog door hem geknipt wilde worden dan kon ik nog voor die tijd een afspraak maken super gewoon want ondanks dat ze allemaal goed knippen wordt ik toch graag door Noel geholpen en daar wordt niet moeilijk over gedaan.
Maar om een lang verhaal kort te maken:Voor mij geen ander kapper meer.

Amira

13/03/2015 5 sterren

Ik wilde jullie even bedanken voor de keratine behandeling, ik was al een tijdje opzoek naar iets wat mijn haar wat rustiger maakten en de pluis wat minder… soms weet ik gewoon niet meer wat ik met mijn haar aan moet het is veel en het staat alle kanten op. Nu moest ik mijn haar elke dag stijlen met de stijltang maar daar was ik eigelijk een beetje klaar mee. Had wel eens over de keratine behandeling gehoord dus ben toch even binnen gelopen bij mijn kapper om er informatie over te vragen. Nouja zodoende was ik wel erg geïnteresseerd en had gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Mijn haar is een stuk rustiger en ik kan er zelf weer wat mee doen, alleen als ik het stijl wil dragen moet ik er nog wel even een stijltang doorheen halen. Maarja stijl en futloos haar wilde ik toch niet bereiken… dus erg tevreden!

Frederike

10/03/2015 5 sterren

Ik ben bij verschillende kappers geweest om mijn haar blond te laten verven. Het is niemand gelukt, het werd steeds oranje! Bij Haarvisie is het wel gelukt! Het heeft zeker tijd en aandacht gekost maar die heb ik gekregen. Ze namen er echt de tijd voor. Jarenlang ook altijd extensions gehad maar nog nooit zulke mooie als degene die ik bij Haarvisie heb laten plaatsen! Ook de techniek van plaatsen vind ik briljant! Ik kan nu meer met mijn haar doen dan ooit tevoren zonder dat je meteen de aanhechtingen ziet zitten. Ook kan ik ze nu veel langer in laten zitten dan voorheen. Verder staan er altijd lekkere hapjes en/of drankjes klaar, tijdens het wassen heb je leuke filmpjes om naar te kijken en het personeel is altijd vriendelijk! Onlangs werd er een gezellige avond georganiseerd waarin we konden leren hoe we ons haar op verschillende manieren konden stylen. Dat zijn nou net de extra’s die ik erg waardeer. Ik kom voor Haarvisie helemaal vanuit Brielle (45 min rijden) gereden maar ze zijn het zeker waard!

Lizz

10/03/2015 5 sterren

Ik heb een permanent behandeling gehad die volledig mis is gegaan. Mijn haar was droog geworden en heel erg pluizig. Via via hoorde ik over de keratine behandeling. In de hoop dat dit een oplossing voor mij was ben ik langs haarvisie gegaan. Ze hebben mij een goed advies gegeven en ik moest een paar weken rust nemen en mijn haar goed verzorgen met speciale shampoo,conditioner en masker waar keratine in zit. Na een paar weken voelde het al beter aan en heb ik de keratine behandeling gedaan. Ben er heel erg blij mee lijkt net alsof ik mijn oude haar weer terug heb pluisvrij en het voelt lekker zacht aan. Bedankt allemaaal groetjesssss!!

Faye

05/03/2015 5 sterren

Al een lange tijd wou ik een keratine behandeling laten doen maar omdat er bij heel veel formaldehyde in zit durfde ik het niet. Toen krijg ik een tip van een collega dat ze het bij Haarvisie doen zonder deze giftige stof.
Ik heb de behandeling laten doen van het merk Keratherapy. Echt super…Ik zou het iedereen aanraden die last heeft van onhandelbaar en pluizig haar. Ik heb zelf een lichte slag in mijn haar die is er gelukkig ingebleven. Het glanst nu veel meer als ik het föhn gaat het makkelijker en het pluist bijna niet meer. Ik ga dit nu vaker laten doen !!

Karlijn

02/03/2015 5 sterren

Toen ik een keer mijn haar aan het kleuren was, werd er bij een klant die naast mij zat extensions geplaatst. Ik was zeer onder de indruk en besloot om het ook een keer te doen. Niet dat er iets mis met mijn eigen haar is maar wou graag dat mijn haar een heel stuk langer was. Nu kan ik niet meer zonder extensions, vaak krijg ik complimenten dat mijn haar lang is of hoe ik het voor elkaar heb gekregen om het zo te laten groeien. Hihi…. Ben super blij ermee !!

Lisette

27/02/2015 5 sterren

Geweldig leuke ervaring…super klantvriendelijk en in mijn geval ook nog eens goed van vertrouwen! de hair stylistes(n) nemen de tijd voor je en geven he bijzonder goed advies,bovendien is het een gezellige salon,waar je verwent wordt met n heerlijk kopje koffie met wat lekjers erbij. als je klaar bent en de salon uit loopt,voel je je puur verwent! ik heb 100extensions van “greath lengthts”laten plaatsen en deze worden zeer professioneel ingezet door n stylist met jarenlange ervaring.tijdens het plaatsen,maar ook daarvoor wordt uitgebreid uitgelegd wat je te wachten staat! bedankt stylistes van haarvisie,ik ben erg tevreden en kom graag terug! groetjes lisette

Nora

14/02/2015 5 sterren

Ik ben professioneel geholpen. Ik word altijd door dezelfde stylist geholpen, erg fijn. Ik ben altijd blij met het resultaat. De wasbeleving is lekker ontspannend. Het is erg fijn om in een aparte ruimte gewassen te worden met een tv boven je hoofd en een lekker aroma geurtje! De salon ziet er mooi en schoon uit. Het personeel heeft veel verstand van het haar. Er word goed geluisterd naar wat jij wilt en er wordt mij altijd goed advies gegeven. Het is er gastvrij en vriendelijk personeel. Ik ben blij met het resultaat maar ik vond het wel iets duur. Misschien iets in prijs verlagen? Ik ben blij met de kleur, het is zoals ik het wilde. Ik ben netjes op tijd geholpen en er is mij goed advies gegeven hoe ik het best mijn haar kan verzorgen en wat wel en minder goed bij mij staat. Ik kom zeker terug.

Erik

09/02/2015 5 sterren

Ik ben geknipt bij haarvisie. Ik ben erg tevreden, geen aanmerkingen! De wasmassage heb ik als goed ervaren. De hygiene en de sfeer was top. Ontvangst, klantvriendelijkheid, kwalitieit, locatie en vakbekwaam personeel vond ik goede, sterke punten. Alleen de standaard prijs voor knippen vind ik vrij hoog, verder geen minpunten. Het is goed bevallen en ik kom ook zeker terug.

Bo

05/02/2015 5 sterren

Ik heb keratine behandeling gehad bij haarvisie in rijswijk.
Het is pluisvrij en glanzend. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw
Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen door iedereen in de salon.

Jaap

05/02/2015 5 sterren

Ik word altijd ontspannen, met aandacht behandeld bij Haarvisie. Ik word altijd geknipt en gekleurd. Erg tevreden met de coupe, krijg vaak complimenten als “goed geknipt hoor!” De kleur is ook altijd naar mijn zin, natuurlijke look, lijkt op mijn eigen haarkleur. Ook de wasmassage was goed. Ik maak de afspraak altijd telefonisch; snel en eenvoudig voor mij. Ontvangst en het uiterlijk van de salon is goed. Deskundigheid en de techniek is goed. Ook de sfeer is goed. Er wordt voldoende tijd voor je vrij gemaakt, erg fijn.

Marieke

03/02/2015 5 sterren

Wauw! Ik ben zo blij met mijn extensions. Heb er 100 laten zetten door Haarvisie en ik ben echt superblij met ht resultaat.

Megan

02/02/2015 5 sterren

Leuke salon, voelde mij meteen op mijn gemak. Mijn haar was nogal droog en door t vele kleuren
niet meer mooi. Nu na de keratine behandeling ziet mijn haar er weer glanzend en gezond uit! Zeker een aanrader.

Nienke

27/01/2015 5 sterren

Ik wilde graag de keratine behandeling laten doen maar ik vind het nogal een dure behandeling. Ben toch naar de kapper gegaan voor informatie. De kapster heeft me overgehaald en ik heb er geen spijt van. Normaal moest ik mijn haar föhnen en stijlen en nu hoef ik het alleen nog maar de föhnen. En mijn haar heeft echt een mooie glans nu daar ben ik echt heel blij mee het was zo dof.

Suus

22/01/2015 4 sterren

Heey,
Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan in Rijswijk bij Haarvisie.
Ik was best zenuwachtig om het te laten doen. Maar ik der super blij mee ken niet meer zonder.
Me haar is zo zacht van geworden plus pluisvrij !!!!
Het straalt gewoon weer en is gezonder van geworden.
Je moet wel de tijd voor nemen je zit der namelijke wel ff voor, maar dan heb je ook wat !
Ik ben der echt blij mee !! Bedankt Team Haarvisie!

Karsten

20/01/2015 5 sterren

Ik word elke maand weer opnieuw geholpen, door mijn standaard haarstylist. Ben altijd zeer tevreden met mijn coupe. De ontvangst in de salon is goed. De zaak ziet er ook altijd hygienisch uit. Het personeel is aardig. Er werken harde werkers bij Haarvisie, goede sfeer, een goed vast team, strak uiterlijk en een goede service. Ik ben al jaren vaste klant bij Haarvisie, maar toch word er altijd weer een goed adviesgesprek met mij gevoerd! Ik ga met de mode mee:)

Els

14/01/2015 5 sterren

Het resultaat was echt geweldig. Na de behandeling voelde mijn haar zacht aan, het zag er stralend uit en het was mooi glad geworden. Helaas heb ik van dit prachtig resultaat maar ongeveer 4 maanden kunnen genieten. Mijn volgende afspraak bij Haarvisie staat al in mijn agenda!

Bibi

12/01/2015 5 sterren

Ik denk dat ik zo’n 3 jaar geleden via de website in contact kwam met Haarvisie. Toen dacht ik, ik ga het gewoon proberen. Ik ga altijd met veel plezier naar Haarvisie toe en kom er meer dan tevreden weer vandaan. Ze geven vooral goed advies hoe ik de extensions moet verzorgen, welke producten ik het beste kan gebruiken hiervoor.

Roel

11/01/2015 5 sterren

Het is altijd gezellig bij Haarvisie, vriendelijk personeel. Ik ben altijd tevreden met mijn haarcoupe. De werknemers hebben goede kennis in het vak. Prosecco op donderdag avond is een plus punt! De haarstylist heeft mij goed advies gegeven, op het begin kleurde ik altijd mijn haar, nu niet meer, mijn stylist heeft mij verteld dat grijs haar ook mooi kan zijn. Ik kom graag bij Haarvisie!

Remco

10/01/2015 5 sterren

Ik ben in november weer geknipt bij haarvisie. Ik kom er al jaren en ik blijf zeer tevreden. Je wordt altijd goed ontvangen met lekkere koffie. De salon is hygienisch en verzorgd. Personeel is klantvriendelijk, er wordt vakkundig gewerkt. Enige nadeel: Ik zou graag om 8:30 geholpen willen worden, helaas gaat de zaak pas om 9:30 open :(.

Rosalie

07/01/2015 4 sterren

Ik heb laats mijn eerst keratine behandeling laten doen. Bij haarvisie. Ze gaan eerst me haar wassen met een shampoo dat je haarschubben open staan. Vervolgens gingen ze pluk voor pluk aanbrengen zo dat het goed in het haar zit.
toen moest het een kwartiertje laten in treken toen de tijd om was, gingen ze het droog fohnen met de borstels. Als dat hellemaal gedaan is, gingen met een steiltang die speciaaal voor keratine behandeling is stijlen zo dat het verzegeld werd. Als advies van de kapper mog ik minsten de eerst 24 uur niet me haar wassen nat worden enz. Ik ben blij dat ik me behandeling gedaan heb, het is super zacht en pluis vrij yeeeh!!

Lisa

18/12/2014 4 sterren

Na veel verhalen gelezen heb, heb ik toch zelf een keratine behandeling ervaren.
In Rijswijk Bij Haarvisie, je wordt heel hartelijk verwelkomt wat als fijn is.
En de sfeer in de salon was ook fijn, want ik was best gespannen, maar dat was in 1klap weg door de gezellige sfeer !
Ze bespreken het goed door met je, wat ik ook fijn vond.
kreeg ook goeie uitleg voor thuis, dat je pas na24 uur mag wassen.
Me haar is nu mega glansde geen pluishaar meer en mooi zacht !.
Er werd voor de lunch ook nog een broodje gezorgd echt Haarvisie Helemaal toppie, bedankt !!

Danique

13/12/2014 4 sterren

Ik heb keratine behandeling gehad bij haarvisie in rijswijk.
Het is pluisvrij en glanzend. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw
Mijn ervaring is goed. Ik werd erg professioneel en vriendelijk geholpen door iedereen in de salon.

Yasmine

06/12/2014 4 sterren

Ik wou even zeggen dat ik heel blij ben met mijn extensions. Ze zijn er echt keurig in gezet, en het is mooi geknipt/gesneden. Je ziet de overgang van mijn krullende haar en de extensions niet. Ook kom ik al jaren bij Haarvisie om mijn haar te kleuren, heb al veer verschillende kleuringen gehad, en nog steeds altijd tevrede…super salon dit!!!

Jennifer

06/11/2014 4 sterren

Ik heb vorige week een keratine behandeling laten doen van het merk Keratherapy, volgens mijn kapster een nieuwe keratine behandeling die geweldige resultaten geeft!

Ervaring schrijven