Ervaringen

Ervaring schrijven

Dyenne van Liempd

Gewoon een top service! Mijn haar was helemaal kapot en verpest door te veel slechte behandelingen! Hier heb ik mijn haar eraf laten halen met tranen in mijn ogen, maar ze hebben er echt een leuk pittig kapsel van weten te maken! Ik ga snel weer terug voor een heerlijke olaplex kuur!! En wie weet weer een leuke metamorfose.

juni 13, 2018

Suzanne Ruhrup

Het team van Haarvisie trekt de klantbeleving naar nieuwe hoogten. Van het handmasker terwijl de kleur intrekt tot de lunch die ze voor je halen... de wasmassage, constante aandacht of je nog wat te drinken wil of misschien wat fruit. Zeer tevreden! Mijn kleur is geweldig, dank je wel Gwenn! Ook voor de voor- en na-foto's die je me gemaild hebt.

juni 13, 2018

Jamie Vd ziel

Een super kapsalon. Alle medewerkers zijn allemaal even aardig en vriendelijk en je wordt super in de watten gelegd. Het zit in de kleine details als een koekje, nootje en verschillende soorten drinken waardoor je bezoek nog aangenamer is. Ze zijn erg kundig en doen je haar super goed. Zelfs de fouten herstellen van andere kapsalons doen ze super! Echt een aanrader.

juni 7, 2018

Renate van den Bergh

Na het lezen van de mooie reviews, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. En een afspraak gemaakt voor een keratine behandeling. Nu begrijp ik waarom al de mensen zo tevreden zijn! Bij Haarvisie begrijpen ze echt waar ze mee bezig zijn. Alles wordt tot in de details uitgelegd voordat ze beginnen! En mijn haar is als nieuw !!! Qua service zijn jullie echt de beste salon waar ik ooit geweest ben! Gwenn bedankt en tot snel! Liefs Renate

mei 23, 2018

Jeannetta Kabbedijk

Normaal ga ik voor kleuren bij Gina en knippen/fohnen bij Noel. Deze keer bij Jarlin geweest. Super blij met het resultaat. Jarlin je mag me vaker kleuren/knippen/fohnen. Mijn haar zat echt super!!!!!!!

mei 11, 2018

Jules Leenders-Stein

Bij Haarvisie kom je niet alleen voor je haren, maar ook voor de ervaring. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en krijg je een kopje koffie of iets anders te drinken aangeboden. Tijdens het wassen van je haar krijg je een heerlijke hoofdmassage en kom je tot rust met de rustige muziek op de achtergrond. Jamal is de eerste die sinds lange tijd mij een goed shaping haarproduct heeft kunnen verkopen. Daarnaast brengt hij niet alleen mijn haar in model, maar ook mijn baard. Top vent! En de prijs, daar hoef je het echt niet voor te laten 🙂

mei 1, 2018

Diana Louwerens

Vandaag 19-04-2018 weer geweest kom er al een aantal jaren ga nooit meer ergens anders naartoe en zoals persoonlijk is de behandeling weer perfect gelukt de behandeling van knippen en pinkdream kom er nu om de 6 weken om het bij te houden ik raad jullie dan ook aan bij mijn vrienden gr.Diana

mei 1, 2018

Hanane Moujoud

Wat een top ervaring en beleving na mijn eerste bezoek aan Haarvisie. Ik had er al een hoop positieve reviews over gelezen en heb vervolgens de stap genomen om dit zelf te ervaren. Van het intake tot eindresultaat en klantgerichtheid geef ik Haarvisie een 10+ Ik heb me tijdens de gehele bezoek aan Haarvisie als prinses gevoeld : ) Van drankjes tot hapjes en zelfs mijn avondeten werd geregeld. Maar het belangrijkste het eindresultaat, subliem bovenverwachtingen prachtig. Voor mij bestaat er geen betere kapper als Haarvisie. Bedankt voor de service, ervaring en resultaat!

april 12, 2018

Nadine Vos

Vandaag naar Kapsalon Haarvisie geweest. Serieus dit is altijd een soort van Spa verwenervaring. Maar het echt gave was: Asuman heeft gewoon getoverd met mijn haar! Ik voel mij net een beroemdheid nu! Echt nooit meer anders! En wat een leuk mens ook!

april 4, 2018

Monique Goedhart

Hi Noël Heb Lucas gestuurd naar jullie . Moest wel even praten met hem om hem te overtuigen van jullie professionele werkwijze. Zijn haar zit top !!! Hij komt terug ..dank je Noël

maart 31, 2018

Glenda Van de Rest

Ontzettend blij met mn nieuwe haarkleur thnx 2 Jarlin. Heel goed geholpen hele goede uitleg en super happy met mn nieuwe look.. natural blond 😍 onwijs leuke kapsalon lieve mensen, niet vervelend om daar even in de stoel te zitten:) was mn eerste bezoekje maar zeker niet mijn laatste!! Thnx

februari 19, 2018

Jennifer Andringa

Onwijs gaaf wat Jarlin & Maria met mijn haar gedaan hebben! En wat een service in de salon! Te gekke medewerkers! Ik kom absoluut terug zodra het weer nodig is!

februari 18, 2018

Neshe van Wageningen

Got the best service ever that any hair studio can offer! A great team of professionals, took the time to understand what I wanted and made it happen... I got the color I wanted thanks to Regina and Maria did the best haircut! Plus, it is a very cozy environment, Jamal offered the best mint tea and cookies to make me feel like home! RECOMMENDED!!

februari 16, 2018

Elize Plink

Lieve vakvrouw Osuman: ik krijg al dagen non stop complimenten over het door jouw aangemeten kapsel! Dankjewel!!! Goed gedaan!

februari 15, 2018

Mady Janssen

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar 'het juiste product'. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product. Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling 🙂

februari 15, 2018

Hillie Hulsker

Me haar ziet er geweldig uit en voelt super zacht aan door de olaplex behandeling ben geholpen door jarlin heel vriendelijk en goede uitleg door de rest van het team ook erg vriendelijk behandeld ik kom zeker nog een keer terug

februari 9, 2018

Catharina Dorr

Heel fijn geholpen, ging met een goed gevoel naar buiten en gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

januari 24, 2018

Sabina Andringa

Fantastische kapsalon! Je wordt hier zeer vriendelijk geholpen en de resultaten zijn fantastisch. Ik ben super blij met mijn haar en raadt iedereen Haarvisie aan! Zijn zijn pas tevreden als jij het bent. Ik blijf hier komen.

januari 12, 2018

Marian Groffen

Ik ben zo blij met mijn nieuwe haar! Ondanks alle strubbelingen die ik heb met mijn ziekte en medicijnen. Noël doet altijd mijn haar en weet het er altijd wat van te maken. Door mijn medicijnen wordt de kwaliteit van mijn haar steeds minder.

december 20, 2017

Natascia Giusti

Ik ben heel sceptisch en vertrouw mijn haar niet snel toe aan kappers door slechte ervaringen met mijn haar. Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst bij haarvisie geweest en ben super tevreden! Ik ging voor een kleur correctie en ben geholpen door Jarlin. Zij heeft ontzettend veel kennis en ervaring met kleuren. Ik ben heel goed verzorgd de hele middag, met heerlijke muntthee en wat lekkers, tijdens het intrekken van de verf heb ik ook mogen genieten van een hand maskertje en bij vertrek heb ik nog een een heerlijk gezichtmasker voor thuis cadeau gekregen.Top! Ik ga binnenkort weer voor de fase twee van de kleurcorrectie en kan niet wachten op het eindresultaat. Heb nu al vele complimentjes mogen ontvangen!

december 19, 2017

1 2 3 6

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 20:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:30
Zondag gesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl