Ervaringen

Ervaring schrijven

Elza Bruijstens

Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan. Me haar is zo zacht van geworden en geen pluis meer !!!! Het straalt gewoon weer. Je moet wel de tijd voor nemen je zit der wel ff voor, maar dat is het zeker waard !!! Ik was best zenuwachtig om te laten doen. Maar super blij mee ken niet meer zonder. Bedankt Haarvisie!!

september 8, 2018

Fleur van der Valk

Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Het is pluisvrij en glanzend. Voordat de behandeling begon werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten. Daarna ging ze beginnen met de behandeling, ze vertelde wat ze deed en waarom en in de tussentijd kreeg ik drinken en lekkere koekjes. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw.

 

september 8, 2018

Wadjiha Rezaie

Ik heb een keratine behandeling gehad. Het heeft mijn haar totaal niet geholpen. De pluis van mijn haar is juist erger geworden. Echt zonde van mijn tijd en geld.

Beste Wadjiha Rezaie

Wij hebben u aangeboden om naar uw haar te kijken en het voor u op te lossen.
Helaas wilt u ons hiervoor de kans niet geven.

Team Haarvisie

september 6, 2018

Maaike Ezinga

Och, wat ben ik blij met mijn nieuwe kapsel! Altijd heb ik lang haar gehad en Esmeralda vertaalde mijn wens om een vlotter en korter kapsel precies zo dat het paste bij het plaatje dat ik voor ogen had maar ook paste bij mijn gezicht en ik de zaak dolblij verliet met tips en trics. Dank je wel!

augustus 16, 2018

José de Graaf

Esmeralda dankjewel. Je heb goed nagedacht over mijn verzoek voor een super kort kapsel. Iedereen, echt iedereen vindt het super korte kapsel geweldig. De complimenten vliegen om mijn oren. Het staat mij goed en het geeft mij de uitstraling en kracht die ik nu hard nodig heb. Ik kan iedereen Haarvisie aanbevelen.

juli 18, 2018

Dyenne van Liempd

Gewoon een top service! Mijn haar was helemaal kapot en verpest door te veel slechte behandelingen! Hier heb ik mijn haar eraf laten halen met tranen in mijn ogen, maar ze hebben er echt een leuk pittig kapsel van weten te maken! Ik ga snel weer terug voor een heerlijke olaplex kuur!! En wie weet weer een leuke metamorfose.

juni 13, 2018

Suzanne Ruhrup

Het team van Haarvisie trekt de klantbeleving naar nieuwe hoogten. Van het handmasker terwijl de kleur intrekt tot de lunch die ze voor je halen... de wasmassage, constante aandacht of je nog wat te drinken wil of misschien wat fruit. Zeer tevreden! Mijn kleur is geweldig, dank je wel Gwenn! Ook voor de voor- en na-foto's die je me gemaild hebt.

juni 13, 2018

Jamie Vd ziel

Een super kapsalon. Alle medewerkers zijn allemaal even aardig en vriendelijk en je wordt super in de watten gelegd. Het zit in de kleine details als een koekje, nootje en verschillende soorten drinken waardoor je bezoek nog aangenamer is. Ze zijn erg kundig en doen je haar super goed. Zelfs de fouten herstellen van andere kapsalons doen ze super! Echt een aanrader.

juni 7, 2018

Renate van den Bergh

Na het lezen van de mooie reviews, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. En een afspraak gemaakt voor een keratine behandeling. Nu begrijp ik waarom al de mensen zo tevreden zijn!
Bij Haarvisie begrijpen ze echt waar ze mee bezig zijn.
Alles wordt tot in de details uitgelegd voordat ze beginnen! En mijn haar is als nieuw !!!
Qua service zijn jullie echt de beste salon waar ik ooit geweest ben!
Gwenn bedankt en tot snel! Liefs Renate

mei 23, 2018

Jeannetta Kabbedijk

Normaal ga ik voor kleuren bij Gina en knippen/fohnen bij Noel. Deze keer bij Jarlin geweest.
Super blij met het resultaat. Jarlin je mag me vaker kleuren/knippen/fohnen. Mijn haar zat echt super!!!!!!!

mei 11, 2018

Jules Leenders-Stein

Bij Haarvisie kom je niet alleen voor je haren, maar ook voor de ervaring. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en krijg je een kopje koffie of iets anders te drinken aangeboden. Tijdens het wassen van je haar krijg je een heerlijke hoofdmassage en kom je tot rust met de rustige muziek op de achtergrond.
Jamal is de eerste die sinds lange tijd mij een goed shaping haarproduct heeft kunnen verkopen. Daarnaast brengt hij niet alleen mijn haar in model, maar ook mijn baard. Top vent! En de prijs, daar hoef je het echt niet voor te laten 🙂

mei 1, 2018

Diana Louwerens

Vandaag 19-04-2018 weer geweest kom er al een aantal jaren ga nooit meer ergens anders naartoe en zoals persoonlijk is de behandeling weer perfect gelukt de behandeling van knippen en pinkdream kom er nu om de 6 weken om het bij te houden ik raad jullie dan ook aan bij mijn vrienden gr.Diana

mei 1, 2018

Hanane Moujoud

Wat een top ervaring en beleving na mijn eerste bezoek aan Haarvisie. Ik had er al een hoop positieve reviews over gelezen en heb vervolgens de stap genomen om dit zelf te ervaren. Van het intake tot eindresultaat en klantgerichtheid geef ik Haarvisie een 10+
Ik heb me tijdens de gehele bezoek aan Haarvisie als prinses gevoeld : ) Van drankjes tot hapjes en zelfs mijn avondeten werd geregeld. Maar het belangrijkste het eindresultaat, subliem bovenverwachtingen prachtig. Voor mij bestaat er geen betere kapper als Haarvisie. Bedankt voor de service, ervaring en resultaat!

april 12, 2018

Nadine Vos

Vandaag naar Kapsalon Haarvisie geweest. Serieus dit is altijd een soort van Spa verwenervaring.
Maar het echt gave was: Asuman heeft gewoon getoverd met mijn haar! Ik voel mij net een beroemdheid nu! Echt nooit meer anders! En wat een leuk mens ook!

april 4, 2018

Monique Goedhart

Hi Noël
Heb Lucas gestuurd naar jullie .
Moest wel even praten met hem om hem te overtuigen van jullie professionele werkwijze.
Zijn haar zit top !!!
Hij komt terug ..dank je Noël

maart 31, 2018

Glenda Van de Rest

Ontzettend blij met mn nieuwe haarkleur thnx 2 Jarlin. Heel goed geholpen hele goede uitleg en super happy met mn nieuwe look.. natural blond 😍 onwijs leuke kapsalon lieve mensen, niet vervelend om daar even in de stoel te zitten:) was mn eerste bezoekje maar zeker niet mijn laatste!! Thnx

februari 19, 2018

Jennifer Andringa

Onwijs gaaf wat Jarlin & Maria met mijn haar gedaan hebben!
En wat een service in de salon! Te gekke medewerkers!
Ik kom absoluut terug zodra het weer nodig is!

februari 18, 2018

Neshe van Wageningen

Got the best service ever that any hair studio can offer! A great team of professionals, took the time to understand what I wanted and made it happen... I got the color I wanted thanks to Regina and Maria did the best haircut! Plus, it is a very cozy environment, Jamal offered the best mint tea and cookies to make me feel like home! RECOMMENDED!!

februari 16, 2018

Elize Plink

Lieve vakvrouw Osuman: ik krijg al dagen non stop complimenten over het door jouw aangemeten kapsel! Dankjewel!!! Goed gedaan!

februari 15, 2018

Mady Janssen

Twee keer ben ik nu bij Haarvisie geweest voor een Keratin treatment. Ik heb veel krullen en hoewel ik daar trots op ben, was ik altijd op zoek naar 'het juiste product'. Door de Keratin treatment heb ik één dag stijl haar, wat ik heel leuk vind, maar daarna wil ik mijn krullen graag weer terug dus het was de eerste keer wel een verrassing hoe het na het wassen zou zitten. De krullen komen gewoon terug en hoè: glanzend, zacht, pluisloos en de producten die ik mee kreeg ruiken ook nog eens superlekker. Mijn zoektocht naar producten is voorbij want na deze behandeling heb je een hele tijd waar voor je geld en werkt bijna elk product.

Daarnaast is het een hele fijne kapsalon, het ziet er mooi uit, eten en drinken kom je niet tekort, er hangt een fijne sfeer en je wordt goed behandeld. Tot nu toe ben ik geholpen door Gina die goed weet waar ze mee bezig is, alles stap voor stap geduldig en eerlijk uitlegt. Het is een lange zit maar het voelt niet als lang. Ik kom niet voor niks van vrij ver voor deze behandeling 🙂

februari 15, 2018

1 2 3 6

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 20:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:30
Zondag gesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl