Curly blog special: Ali B liet zich in de watten leggen door Haarvisie

Ali B staat, naast zijn rapcarriere en televisietalent, vooral bekend om zijn volle bos krullen. Menig vrouw zal jaloers zijn op het haar van Ali, en terecht. Ali’s haar zit meestal ook gewoon écht goed in model. Maar óók Ali’s haar kon inmiddels een behandeling gebruiken. En gelukkig konden Jamal & Asuman van Haarvisie hem helpen. In deze curly blog special een verslag van de haarbehandeling die wij verzorgden voor niemand minder dan Ali B.

Droge punten in een volle bos krullen

Ali had zijn haar al een tijdje niet laten knippen. Hij had daardoor ook droge punten. Ook de rest van zijn haar was aan de droge kant. Dit kwam niet alleen doordat Ali een poos niet naar de kapper was geweest. Ook andere zaken; zoals zon, zee (of sloot) en strand, hebben invloed gehad op de vochtbalans van zijn haar. Hoog tijd voor een behandeling dus, natuurlijk door de haarstylisten van Haarvisie.

De behandeling: natuurlijke hydratatie, knippen en drogen

‘’Voordat we begonnen met de knipbehandeling brachten we producten aan in het haar van Ali. Dit deden we met moisturizing producten, om het haar vocht te geven zodat het haar de vocht beter kon vasthouden en de krul beter zou opdrogen. Pas hierna konden we goed aan de slag met het knippen.’’, aldus Jamal.

‘’Tijdens het knippen hebben we meer textuur aangebracht in Ali’s haar. Ali wilde namelijk meer body en volume. Daarom hebben we het op een speciale manier geknipt. Verder hebben we tijdens de behandeling gebruik gemaakt van verzorgingsproducten met Arganolie en Flaxseed. Dit allemaal om te zorgen dat de krul mooier zou opdrogen. 

We hebben Ali’s haar op een natuurlijke manier, door de lucht, laten opdrogen. Vervolgens hebben we de krullen ingedraaid. Dit is een speciale techniek, waarbij we kleine passé-tjes pakken en als het ware om de vinger heen draaien. Zo kreeg Ali kleine passés over zijn hele hoofd. Na het opdrogen haalden we de handen door het haar. Zo kregen we een hele mooie compacte krul.’’

Let your curls shine (again)

Het resultaat? Oordeel zelf maar! Ali B was superblij met het eindresultaat. Hij kon en kan weer een tijdje shinen met z’n gekrulde lokken. Natuurlijk hebben wij hem aftercare producten meegegeven om zijn haar in topconditie te houden. Niet alleen voor de glans, maar ook voor de gezondheid van zijn haar. En na het geven van wat aanvullende tips en trics, was Ali’s behandeling afgelopen. Gelukkig komt hij snel weer langs in onze salon! 

Heb jij ook gekruld haar en wil je je haar laten behandelen door echte krulspecialisten? Neem dan nu contact op!