Keratherapy

Last van een bad hairday? Probeert u de heerlijk geurende aftercare producten van Keratherapy eens! Uw haar wordt zachter, gladder en vooral makkelijker handelbaar, terwijl de shampoo, conditioner, masker, Smoothing cream en het serum uw haarkleur beschermen en uw haar verzorgen. Een Keratherapy keratine behandeling is niet noodzakelijk om gebruik te maken van de aftercare producten.

Thuis kan het resultaat van de behandeling worden geoptimaliseerd en verlengd door het gebruik van de Keratherapy aftercare producten. Deze mooie en heerlijk geurende aftercare producten verlengen de levensduur van de behandeling, doordat de Keratherapy aftercare producten ook het ingrediënt Kerabond bevatten. Ze zijn tevens goed te gebruiken voor niet behandeld haar.

De producten verbeteren de conditie van het haar en beschermen het tegen de schadelijke invloeden van de zon, zee- en chloorwater. De Keratherapy aftercare range bestaat uit een voedende shampoo en conditioner, een makkelijke Leave-in Conditioning spray, een Smoothing cream, een masker en een prachtig serum, dat naast keratine ook Argan olie bevat.

 

Keratherapy Moisture Shampoo
De Diora Keratherapy Keratin Shampoo is een zacht reinigende verzorgende shampoo die het haar glans en veerkracht geeft. Geschikt voor alle haartypes. Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van de omgeving.

Keratherapy Deep Conditioning Masque
De Diora Keratherapy Deep Conditioning Masque is een intense verzorging voor het haar. Zeer rijk, verzorgend haarmasker hersteld beschadigt en zeer droog haar. Ook geschikt als mini keratine behandeling voor thuis!

Keratherapy Moisture Conditioner
De Diora Keratherapy Moisture Conditioner is een sulfaat-vrije conditioner die het haar hersteld, het maakt het haar zijdezacht, glanzend, minder pluizig en goed handelbaar. Ideaal voor alle haartypes, gekleurd of hi-lighted.

 

 Keratherapy Leave-In Conditioner
Keratherapy Keratin Infused Leave-in Conditioner ontwart en beschermt het haar en maakt het haar glad, zacht en handelbaarder. Vitamine A, B, C en E verzorgt het haar, terwijl aminozuren, tarwekiemolie, jojoba-olie en pure keratine hydratie, voeden en te versterken.
Keratherapy Keratin Infused Argan Oil
De Diora Keratherapy Keratin Argan Oil Serum geeft verzorging en glans aan het haar. De pure keratine en argan olie zorgen ervoor dat uw haar minder pluizig is en zijdezacht aanvoelt. Geeft direct glans en pakt pluis aan.

Keratherapy Daily Smoothing Cream
De Diora Keratherapy Smoothing Cream is een dagelijkse leave-in cream. Helpt gelijk tegen beschadigt, dof en pluizig haar en brengt weer leven in het haar na het föhnen of drogen. Beperkt de föhn tijd aanzienlijk.

Afspraak maken

check Binnen 60 sec een afspraak geboekt check Kies de gewenste datum & stylist check Meteen een afspraakbevestiging