Winkels in Wateringen hebben veel te bieden in de lifestyle-hoek. Van een luxueuze kapper tot aan een boutique voor de laatste mode. Maar soms hebben we het simpelweg te druk en geven onszelf niet alle aandacht die we verdienen.
Daarom hebben de ondernemers van Wateringen een te gekke campagne opgezet. Ben jij of ken jij iemand die toe is aan een nieuwe look? Dan hebben we iets superleuks! Haarvisie Wateringen, Optiek Linneweever, MaakMeMooier, Juwelier en Goudsmid Nottet, Poelman Shoes & More, Ravage by Tess, en Ringfoto Loch zijn op zoek naar kandidaten voor een echte make-over, van top tot teen!
Wat houdt het in?
De gelukkige winnaar van de ‘Wateringen Make Over actie’ wordt getrakteerd op een dag vol verwennerij. Je start de dag bij de nieuwe zaak van Haarvisie; Haarvisie Wateringen, voor een specialistische haarbehandeling. MaakMeMooier maakt je daarna mooi op. Poelman, Juwelier en Goudsmid Nottet, Linneweever en Ravage by Tess stylen je in de perfecte outfit. Ringfoto Loch zorgt voor een mooie foto voor en na de make-over. De outfit mag helaas niet mee naar huis, maar je krijgt wel een mooie goodiebag mee, bomvol inspiratie voor een nieuwe look.
Ben jij of ken jij iemand die je wilt trakteren op een make-over? Mail dan naar actie@uitgeverijwestmedia.nl onder vermelding van ‘Make-over Wateringen’ en stuur ook een foto mee.