Te laat komen bij de kapper!

Te laat komen is altijd onbeleefd, maar soms zit het verkeer gewoon tegen of kun je je sleutels niet vinden. Kan gebeuren, maar handig is het niet. Het is namelijk in ons beide belang om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Opmerkingen zoals “Ik kan wel even wachten” of “Ik moet écht vandaag geholpen worden” hebben weinig zin. Wij maken het helaas regelmatig mee. Dus wie mooi wilt zijn kan maar beter op tijd komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij vinden het ook vervelend als jij te laat bent. Weet jij waarom?

 

  • Wij werken met een planning zodat wij de tijd voor je kunnen nemen. Op het moment dat jij besluit te laat te komen gaat dit niet alleen ten koste van jouw haar-behandeling maar ook van de persoon die na jou komt. Die moet dan wachten terwijl hij/zij wél op tijd is gekomen. Daarnaast hebben wij minder tijd voor de afgesproken/gewenste behandeling wat betekent dat wij minder kunnen doen.

 

  • Als je te laat bent ligt er een grote druk op de stylist om je op tijd in de kleur te zetten en of je look te maken. Voor het beste resultaat moet de stylist relaxt en ontspannen zijn zodat hij/zij het beste kan presteren. Wij willen niet overhaast werken!

 

  • Als de stylist, na 1 uur reizen (zoals vele van onze collega’s) wél op tijd kan zijn en hoort dat jij vanaf de andere kant van de straat 20 minuten vertraging oploopt, zal hij/zij niet blij zijn. Het is nooit een goed idee je stylist geïrriteerd te maken!

 

  • Wanneer je merkt dat je de afgesproken tijd niet gaat redden, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Zo kunnen wij bepalen of je toch nog in het (vaak strakke) schema past of dat je beter een nieuwe afspraak kunt maken. Een gehaaste behandeling is vervelend voor ons, maar ook zeker voor jou. Ook hebben we besloten dat een andere klant van ons niet de dupe mag worden omdat jij te laat bent gekomen.

 

Bel ons dus zo snel mogelijk op of stuur een appje om ons te laten weten dat je de afgesproken tijd niet gaat redden. Wij kunnen dan nog proberen om de klant ná jou, naar een ander tijdstip te verschuiven, zodat de planning weer klopt en niemand hoeft te wachten. Kijk van tevoren altijd even op www.vananaarbeter.nl voor verkeersomstandigheden/wegwerkzaamheden. 

 

Lieve klanten, kom s.v.p. op tijd!

 

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie