We gaan als eerste in Nederland de producten van Malibu C gebruiken

Meer dan 85% van de mensen wast hun haar gewoon in de douche met kraanwater. Klinkt natuurlijk heel logisch. Maar wist je ook dat kraanwater de boosdoener is van veel voorkomende schades aan je hoofdhuid en haar? Het zit vol met mineralen en metalen (kalk) dat er voor kan zorgen dat je haarkleur vervaagt, je een slechte dekking van je grijze
haren geeft, een koperkleurige vervaging van je blonde kleur geeft, je haar grauw maakt of zich schuldig maakt aan het verdwijnen van je highlights een paar weken na het zetten er van.

We gebruiken nu, als eerste in Nederland, Malibu C om dit tegen te gaan en gebruiken deze 3 producten om betere kleurresultaten te krijgen:

Crystal Gel
Dit is een primer voor je haar. Het geeft je haar een voorbehandeling voor het beste kleurresultaat. Het verwijdert mineralen, metalen, medicijnresten, kalk, chloor en andere onzuiverheden, waardoor het kleurresultaat beter wordt. Omdat het zorgt voor een schone ondergrond, kan de kleur zich beter aanhechten en blijft deze dus langer mooi. Daarnaast vermindert het de inwerktijd van de verf. Ook bij wit/grijs haar zorgt het voor een betere dekking. Door het gebruik van de Crystal Gel van Malibu C zijn er geen kleurverschillen zichtbaar als gevolg van verschillende kleurbehandelingen in het verleden.

Daarnaast geeft het ook extra verzorging aan je haar mee, waardoor je haar en hoofdhuid minder tot geen irritatie zullen hebben.

Color Pigment Remover (CPR)
Zoals de naam al doet vermoeden, verwijdert deze behandeling kleurpigmenten die ontstaan zijn na het verven. Het zorgt voor een kleurcorrectie op de meeste milde manier en verwijdert of vermindert pigmenten die na verloop van tijd ontstaan. De CPR zorgt er voor dat het haar niet opnieuw donkerder wordt. Na gebruik van de CPR wordt er gestart met de (ont)kleurbehandeling, waar je je haar tot wel 3 niveaus kan oplichten met Malibu C.

Ook deze behandeling zorgt er voor dat je haar beschermt blijft tijdens het kleurproces.

Direct Dye Lifter (DDL)
Speciaal ontwikkeld voor diegene die vaak van haarkleur wisselen. Met deze behandeling kan je op een milde manier kleurspoelingen en permanente kleuringen verwijderen. De DDL van Malibu C zorgt voor creatieve mogelijkheden om speciale kleurresultaten te creëren.

71JjDhBt4WL._SL1001_-300x300 906389-300x300 malicu_C_-_C_Crystal_Gel_wellness_-_Killerstrands_Hair_Clinic_1024x1024-200x300