REHAB Wax: Bad Hair Antidote

Het is voor ons mannen nog knap lastig om het juiste styling product te vinden. Je wilt niet dat je haar vormloos is, maar ook niet dat het compleet strak staat van de vettigheid. Daarnaast mag het ook niet ruiken alsof je net uit een snoepwinkel bent komen lopen en is het belangrijk dat je het er weer makkelijk uit kan wassen. Daarom verkopen wij in onze salon REHAB wax, the bad hair antidote. Deze productielijn is namelijk ontstaan uit exact deze problemen. REHAB is bedacht door een man die in de winkels zelf geen geschikte wax kon vinden en daarom besloot zijn eigen wax te creëren die wel voldoet aan alle eisen. Ondertussen heeft REHAB meerdere fijne waxen, en wij raden het iedere man aan om te proberen!
wax rehab

Voordelen van REHAB wax

  • Het haar blijft soepel
  • Het laat geen witte waas achter
  • Makkelijk te restylen
  • Hele dag resultaat
  • Geen vettig haar of hoofdhuid
  • Makkelijk uit te wassen
  • Parabenen vrij

Verschillende REHAB producten

REHAB heeft momenteel drie verschillende waxen op de markt, een gum, cream en mud. Deze kosten allemaal €18,95 per stuk. Om in 1 opzicht te kunnen zien welke van deze drie producten het beste bij jou past kun je naar de cijfers op de verpakking kijken. Het linker cijfer geeft aan hoe stevig de wax is en het rechter cijfer geeft de mate van glans aan.

rehab wax

Cream 84 – Fig Lavender
Deze creme voelt aan als boter en creëert heel veel textuur en stevigheid. Geen vettig haar en heel erg makkelijk te restylen. Dit product heeft een medium shine en blijft de gehele dag zitten. Zoals alle REHAB waxen is ook de Cream 84 makkelijk uitwasbaar.

84 wax rehab

Mud 92 – Sandalwood Patchouli
Deze krachtige ‘mud’ creëert geweldige textuur en hold in het haar en een matte finish. Het haar wordt echter niet vettig of hard. Daarom is het ook makkelijk te restylen, maar blijft het wel de gehele dag goed zitten.

mud 92 rehab

Gum 95 – Tangerine Ginger
Dit is de sterkste wax in de productlijn van REHAB. Dit is een super makkelijk te gebruiken hairgum voor alle haartypes. Het is een all-time winner en het geeft veel textuur, maar het haar blijft toch altijd te restylen. De geur is lekker fris maar nooit too much.

gum 95 rehab

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl

4 reacties

Lex jorritsma

november 7th, 2018

Kan ik deze producten online bestellen bij jullie? Laat even iets weten of een adres waar ik dat kan bestellen. Is voor particulier gebruik, dus 1 of 2 potjes.

Jamal

april 17th, 2019

Hi Lex, bedankt voor je bericht. Je kunt producten bij ons bestellen per mail. Gr. Haarvisie

Thea de Boer

december 24th, 2018

Hallo
Is het mogelijk dat jullie mij twee potten Rehab Mud 95 toesturen tegen alle gemaakte kosten ?

Thea de Boer
Doorsneeweg 13
9663 HH Nieuwe Pekela

Jamal

april 17th, 2019

Hi Thea, ja zeker. Bestellingen kan je sturen naar ons mail adres salon@haarvisie.nl. Gr. Haarvisie

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie