Zomertrend 2017: Warm Blond

De Cool Blonde trend wordt in de zomer van 2017 even in de ijskast gezet. Het asblond, platinablond en ijsblond maakt plaats voor warmere blonde kleuren. Welke kleur jou het beste staat, hangt natuurlijk af van van je de ondertoon van je huid en de kleur van je ogen. We hebben daarom 3 verschillende warme blonde trends voor je op een rijtje gezet. Doe inspiratie op voor jouw volgende kleuring!

Zandkleurig blond

Zandkleurig blond is een veel geziene kleur deze zomer. Deze kleur staat vooral goed bij vrouwen met een frisse toon in hun huid. Het is een grijzige tint die door het blonde haar heen komt, wat heel dicht bij de peper en zouttint ligt. De donkerblonde gloed geeft je een prachtige gezonde uitstraling perfect voor de zomer.
Zandkleurig blond trend

Beige blond

Deze haarkleur staat eigenlijk bijna iedereen en klinkt wellicht niet zo spannend. Maar beige blond, ook wel nude blonde genoemd, is de ideale optie voor iedereen die een natuurlijke kleuring wilt. Het is namelijk een mix van verschillende blondtinten die elkaar aanvullen. Heel geschikt voor mensen met zowel een warme als koele huidskleur.

Beige blond trend

Honingblond

De echte sunkissed look, dat is de ideale honingblonde kleur. Honingblond heeft een gouden gloed en lijkt daarmee heel erg op de kleur die sommige mensen krijgen wanneer ze op zonvakantie zijn geweest. Honingblond bestaat uit lichte en donkere tonen en is daarom geschikt voor bijna elke huidskleur.

Honing blond trend

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 20:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 16:30
Zondag gesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-23548769
E-mail: salon@haarvisie.nl

Reageren

Naam*
E-mailadres*
Website
Reactie
Plaats reactie