De Split Ender Pro: knip gespleten haarpunten zonder lengte te verliezen!

Gespleten haarpunten verwijderen zonder dat je je haar korter hoeft te maken? Lees dan zeker verder! In dit blogitem bespreken we de Split Ender Pro. Dit is de professionele variant van de Split Ender, die je misschien al kende uit een eerdere vlog van Haarvisie.

Split Ender Pro, wat is het en wat doet het?

De Split Ender Pro is een haartang die de gespleten punten uit je haarlengtes knipt. En let op: deze trimmer knipt uitsluitend de dooie punten af. Je haar wordt, op de haarpunten na, niet ingekort. Een revolutionair systeem dus! Dit komt door de Surgy-Trim System technologie. Zo blijft je haar dus nog gewoon op lengte en in hetzelfde model. In de Split Ender Pro zit een gepatenteerde Hair Plate. Deze zorgt ervoor dat de passés op een veilige manier kunnen worden behandeld. Bovendien voelt je haar, na een behandeling met de Split Ender Pro, zacht aan en krijgt het een gezond-ogende glans.

Je haar laten behandelen met de Split Ender Pro

Wil of overweeg jij ook een behandeling met de Split Ender Pro? Neem dan contact op met Haarvisie, het liefst via WhatsApp. Wij informeren je graag verder en beantwoorden eventuele vragen die je hebt. Hieronder leggen wij je haarfijn uit hoe de Split Ender Pro behandeling bij Haarvisie eruit ziet.

Voor optimaal resultaat wassen wij het haar eerst altijd schoon met HV3 shampoo. We drogen het haar vervolgens met een föhn en paddle brush. Dit zorgt ervoor dat de gespleten punten rechtop komen te staan. Zo kan de Split Ender tang alle haarpunten meenemen. We gebruiken de Split Ender Pro passé per passé. Dit doen we minimaal twee keer per passé. Pas als het haar zacht aanvoelt gaan we verder naar de volgende passé. Gemiddeld genomen wordt er 0,6 centimeter (1/8 inch) van de lengte geknipt. Tot slot doen we handmatig nog een finishing touch en de behandeling is klaar.

De behandeling duurt nog geen 30 minuten. En ook fijn om te weten: het is een volkomen veilige manier om gespleten punten te knippen. Zo blijft je haar gezond, glanzend en zacht – zonder dat je lengte of model verliest.

Fantastische resultaten met de Split Ender Pro

Bij Haarvisie werken we al geruime tijd met de Split Ender, de Split Ender Pro en zelfs met de Split Ender Pro 2. Ieder nieuwer model van de Split Ender blijft ons verrassen, en we zijn dan ook zeer te spreken over deze haartrimmer. We zien fantastische resultaten en onze klanten zijn er super blij mee. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via WhatsApp of maak meteen een afspraak.